Ugnsbröd med grillad kycklingkebab

Grillattut kebab-uunileivät

Det finns många varianter av den finländska klassiker som går under namnet ”varma smörgåsar”. Med några saftiga tunnbröd och Herr Snellmans nya kycklingkebabflarn vevar du ihop en smaskig, smakrik och synnerligen visuellt tilltalande helhet på en dryg kvart!

4

Ingredienser

  • 1 påse Grillad kycklingkebab
  • 4 st tunnbröd
  • 3 msk ketchup
  • 1 msk srirachasås
  • 3 dl riven ost med kraftig smak
  • 100 g körsbärstomater
  • 1 kruka rucola
  • 1 st chili

Ugnsbröd med grillad kycklingkebab — Gör så här

  1. Sprid ut tunnbröden på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda ihop ketchupen och Sriracha-såsen och bred ut på bröden.
  2. Strö över den rivna osten och sätt en rejäl hög med kebabflarn på bröden. Grädda i en 225-gradig ugn i 10 minuter tills osten har smält och kebabflarnen börjar få färg.
  3. Tillsätt ännu före serveringen skurna körsbärstomater, sköljd rucola och små skivor chili.
Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen

”Våra Snellman Street Food- produkter är utvecklade med Fazer Street Food -produktfamilj i åtanke. Oberoende om du vill bygga en eldig wrap, en enkel hot dog eller en saftig burgare – vi har pusselbitarna som behövs för att bygga den perfekta smakupplevelsen.”

I samarbete med Fazer Street Food.

 

 

Rate

Dela

Kommentarer