Grillatut kebab-uunileivät

Grillattut kebab-uunileivät

Lämmintä voileipää voi uuniin ahtaa monenlaista, Herra Snellmanin uusilla grillatuilla kanakebablastuilla voit saada aikaiseksi tämän maukkaan, maistuvan ja silmiä hivelevän kokonaisuuden vain reilussa vartissa!

4 10

Ainekset

  • 1 pss Grillattua kanakebabia
  • 4 kpl pikkurieskaa
  • 3 rkl ketsuppia
  • 1 rkl sriracha-kastiketta
  • 3 dl voimakasta juustoraastetta
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku villirukolaa
  • 1 kpl chili

Grillatut kebab-uunileivät — Ohje

  1. Levitä rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään ja levitä rieskojen päälle. Ripottele leiville juustoraastetta.
  2. Nostele päälle kebablastuja reiluksi keoksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kebablastut ovat ruskistuneet hieman.
  3. Lisää leiville halkaistuja kirsikkatomaatteja, huuhdottua rukolaa ja viipaloitua chiliä.
Snellman ja Fazerin Street food-yhteistyö tuo inspiroivan katuruuan koteihin

”Snellmanin Street Food -tuotteet on kehitetty sopivaksi Fazer Street Food -tuotteiden kanssa. Oli kyseessä sitten tulinen wrap, helppo hodari tai mehevä burgeri – meitä löydät rakennuspalikat mahtavan makuelämyksen luomiseen.”

Yhteistyössä Fazer Street Food.

Arvioi

Jaa

Kommentit