Grillatut kebab-uunileivät
Lämmintä voileipää voi uuniin ahtaa monenlaista, Herra Snellmanin uusilla grillatuilla kanakebablastuilla voit saada aikaiseksi tämän maukkaan, maistuvan ja silmiä hivelevän kokonaisuuden vain reilussa vartissa!
4
15 min
Ainekset
-
- 1 pss Grillattua kanakebabia
- 4 kpl pikkurieskaa
- 3 rkl ketsuppia
- 1 rkl sriracha-kastiketta
- 3 dl voimakasta juustoraastetta
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 ruukku villirukolaa
- 1 kpl chili
Grillatut kebab-uunileivät — Ohje
-
- Levitä rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään ja levitä rieskojen päälle. Ripottele leiville juustoraastetta.
- Nostele päälle kebablastuja reiluksi keoksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kebablastut ovat ruskistuneet hieman.
- Lisää leiville halkaistuja kirsikkatomaatteja, huuhdottua rukolaa ja viipaloitua chiliä.