Siirry sisältöön
Grillatut kebab-uunileivät

Grillatut kebab-uunileivät

4

10min työaika | 20min kokonaisaika

Helppo

Lämmintä voileipää voi uuniin ahtaa monenlaista, Herra Snellmanin uusilla grillatuilla kanakebablastuilla voit saada aikaiseksi tämän maukkaan, maistuvan ja silmiä hivelevän kokonaisuuden vain reilussa vartissa!

Ainekset

Grillatut kebab-uunileivät
  • 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
  • 4 kpl pikkurieskaa
  • 3 rkl ketsuppia
  • 1 rkl srirachaa
  • 3 dl juustoraastetta
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl ruukkua villirucolaa
  • 1 kpl chiliä

Ohje

Levitä rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita ketsuppi ja sriracha keskenään ja levitä rieskojen päälle. Ripottele leiville juustoraastetta.

Nostele päälle kebablastuja reiluksi keoksi. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kebablastut ovat ruskistuneet hieman.

Lisää leiville halkaistuja kirsikkatomaatteja, huuhdottua rucolaa ja viipaloitua chiliä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 985 kJ / 236 kcal 1970 kJ / 472 kcal
Rasva 12.9 g 25.8 g
- josta tyydyttynyttä 4.8 g 9.5 g
Hiilihydraatit 14.6 g 29.2 g
- josta sokereita 2.7 g 5.4 g
Proteiini 14 g 28 g
Ravintokuitu 1.4 g 2.9 g
Suola 1.4 g 2.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle