Siirry sisältöön
Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä 2

Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä

Naudan sisäfileestä on syytä poistaa kalvo ennen kokkailuihin ryhtymistä. Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä vaatii hieman tietämystä, mutta näillä kuvavinkeillä se onnistuu helposti. Katso ohjeet kalvon poistamiseen kokonaisuudessaan alta.

Valmistusohjeet:

 

Naudan sisäfilee

 

1. Aseta naudan sisäfilee leikkuulaudalle kalvopuoli ylöspäin.

 

Naudan sisäfilee

 

2. Tee viilto sisäfileen ja sen päässä olevan vasaranmallisen kiinnikeosan välistä.

 

Naudan sisäfilee

 

3. Leikkaa kiinnikeosa irti.

 

Naudan sisäfilee

 

4. Aseta veitsi kalvon alle ja vedä veitsellä pituussuunnassa kalvon suuntaisesti. Toista kunnes kalvo on kokonaan irrotettu.

 

Naudan sisäfilee

 

5. Puhdistettu filee on käyttövalmis.