Siirry sisältöön
Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä luonnistuu hyvin näillä vinkeillä. Kannattaa kuitenkin käyttää leikkaamiseen terävää veitseä, jotta leikkaaminen sujuu rattoisammin. Siistitystä lihasta voi halutessaan valmistaa pihvejä, suikaleita tai voihan sen paistaa vaikka kokonaisuudessaankin. Porsaan ulkofilee on maukas tuote, joten kannattaa poistaa kalvo huolella, jottei tämä vaikuta makuelämykseen negatiivisesti. Katso ohjeet kalvon poistamiseen kokonaisuudessaan alta.

Valmistusohjeet:

 

 

1. Aseta porsaan ulkofilee leikkuulaudalle kalvopuoli ylöspäin.

2. Tee viilto kalvon ja lihan väliin. Aseta veitsi kalvon alle ja vedä veitsellä pituussuunnassa kalvon suuntaisesti. Toista kunnes kalvo on kokonaan irrotettu.