Lehtipihvin paistaminen
Lehtipihvin paistaminen luonnistuu nopeasti. On kuitenkin muutama hyvä vinkki, jotka kannattaa ottaa haltuun ennen paistohommiin ryhtymistä. Lehtipihvi on esimerkiksi syytä ottaa huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamisen aloittamista. Lue ohjeet kokonaisuudessaan alta.
Valmistusohjeet:
1. Nosta lehtipihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista.
2. Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja nokare voita. Kun öljyn pinta väreilee ja rasva hieman ruskistuu on pannu tarpeeksi kuuma.
3. Laita pihvi pannulle. Käännä pihvi kun lihan pintaan nousee lihasnestettä. Lehtipihvi kypsyy noin minuutissa/puoli.
4. Mausta kypsä pihvi suolalla ja pippurilla. Vinkki! Lehtipihvi maistuu erinomaisesti esimerkiksi maustevoin ja paistettujen vihannesten kera.