Siirry sisältöön
Naudan paistisuikaleiden ruskistaminen

Naudan paistisuikaleiden ruskistaminen

Liha

Naudan paistisuikaleiden ruskistaminen on helppoa, kun sen valmistuksessa ottaa huomioon muutaman seikan. Näitä ovat muun muassa se, että ne naudan paistisuikaleet kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin puolituntia ennen kokkaamista. Pannun on myös syytä olla tarpeeksi kuuma ennen kuin alat paistamaan lihaa pannulla. Lue tarkat ohjeet alta.

Valmistusohjeet:

 

 

1. Nosta liha huoneenlämpöön noin puolituntia ennen ruoanvalmistusta. Lisää pannulle hiukan öljyä tai voi-öljyseosta. Kuumenna pannu kunnolla, sillä liian kylmä pannu irrottaa nesteet lihasta.

 

 

2. Ruskista suikaleita hetki liikuttelematta ruskistuspinnan saamiseksi ja sitten kääntelemällä niitä aina välillä.

 

 

3. Mausta liha kypsänä.