Porsaan ulkofileen marinointi kokonaisena
Kun porsaan ulkofileen marinoi itse, niin silloin saa aikaiseksi juuri haluamansa makuelämyksen. Jos kuitenkin kaipaat marinointivinkkejä, niin katso alta resepti itämaisen marinadin tekoon.
Porsaan ulkofileen marinoimisessa on tärkeintä antaa lihan marinoitua rauhassa ja ajan kanssa. Jotta marinadi ennättää tehdä tehtävänsä kunnolla, niin anna lihan maustua viileässä vähintään 6-8 tuntia.
Katso vinkit kokonaisuudessaan alta.
Valmistusohjeet:
1. Pane kalvoton possun ulkofileepala pakastepussiin ja kaada marinadi lihan päälle. Sulje pussi solmulla, Pyörittele pussia niin, että marinadi leviää tasaiset lihan pinnalle.
2. Anna lihan maustua viileässä 6-8 tuntia tai seuraavaan päivään.
Marinadivinkki:
Itämainen marinadi:
(riittää 1- 1 ½ kg lihaa)
1 dl öljyä
½ dl teriyaki-kastiketta
½ dl punaviinietikkaa
1 tl hienonnettua punaista chiliä
2-3 tl hienonnettua valkosipulia
1-2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl silputtua korianteria
½ tl vastajauhettua mustapippuria
1. Hienonna chili ja valkosipili, raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset keskenään.