Siirry sisältöön
100% suomalaista lihaa

100% suomalaista lihaa

Olemme suomalainen perheyritys ja näemme, että suomalaisuus on meille selkeä itseisarvo. Käytämme tuotteissamme ainoastaan lihaa, jonka alkuperän tiedämme. Sian- ja naudanlihan osalta teemme avoimuuteen ja jatkuvaan kehitykseen perustuvaa yhteistyötä kotimaisten perhetilojen kanssa. Gm-vapaus on hyvä osoitus tämän pitkäjänteisen ja päämäärätietoisen yhteistyön tuloksista. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että perhetiloillamme eläimiä ei ruokita lainkaan geenimuunnellulla rehulla.

Tieto lihan alkuperästä on luonnollisesti tärkeä myös kuluttajille. Voimmekin ilolla kertoa, että myös kaikki siipikarjatuotteissamme käytetty liha on 100% suomalaista. Broilerin- ja kalkkunanlihan hankimme yhteistyökumppaneiltamme, sillä omaa tuotantoa meillä ei tällä saralla ole.

Puhtaat raaka-aineet takaavat korkealaatuiset tuotteet

Tuotteissamme käytettävän lihan tulee olla ensiluokkaista, koska lihan laadulla on tuoteryhmästä riippuen vaikutus lopullisen tuotteen makuun, rakenteeseen tai molempiin. Perhetilat ovat tärkeä linkki laatuketjussa ja toimivat yhtenä takuutekijänä Herra Snellmanin laadulle.

Nämä Maatilan Parhaat -alkutuotantokonseptia noudattavat tuottajat työskentelevät yhteistyössä Snellmanin kanssa tuottaakseen korkealaatuista ja turvallista lihaa. Avainsanoja yhteistyölle ovat avoimuus, jatkuva kehitys ja luottamus. Haluamme yhdessä tuottajiemme ja muiden yhteistyökumppaniemme kanssa kehittää lihantuotantoa nyt ja tulevaisuudessa edelleen positiiviseen suuntaan ottaen huomioon tuotelaadun, kasvatusmenetelmät, ruokinnan, eläinten hyvinvoinnin ja ympäristön.

Suomalaisuudesta ja korkeasta laadusta puhuttaessa ei kannata myöskään unohtaa yhtä tärkeää seikkaa. Nimittäin sitä, että kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa.