Siirry sisältöön
Miksi lisäaineeton?

Miksi lisäaineeton?

Lisäaineettomien makkaroiden lanseeraus on jälleen yksi askel valitsemallamme tiellä, tiellä kohti yhä luonnollisempia tuotteita.

– Ajatuksena meillä on, että kaikki mitä ei tuotteessa tarvita yritetään saada pois. Haluamme tehdä sellaisia tuotteita joita itsekin ostaisimme ja joista valmistaisimme ruokaa omalle perheelle, Suvi tuotekehityksestä kertoo.

Lisäaineettomien makkaroiden kehittäminen on usean vuoden työn tulos. Aikaisemmin makkaroista on jo poistettu natriumglutamaatti, lisätty fosfaatti ja kamara. Nyt tavoiteltiin kuitenkin täysin lisäaineettomia makkaroita, jotka maistuvat aidosti hyviltä.

– Täysin lisäaineettomien tuotteiden lanseeraus on nyt jälleen todella iso askel. Halusimme yhtenäisen maustettujen makkaroiden sarjan grillimakkaroiden rinnalle. Lisäksi bratwursti kaipasi tuotekavereita, Suvi sanoo.

Ennen uuden tuotteen lanseerausta on erittäin tärkeää, että tuote on hiottu valmiiksi viimeistä yksityiskohtaa myöten.

– Emme halua tuoda puolivalmiita tuotteita kiireellä markkinoille. Tuote on valmis vasta sitten kun voimme seistä sen takana 100-prosenttisesti , Suvi kuvailee.

Lisäaineettomia makkaroita lähdettiin testaamaan jo vuosia sitten. Ideasta tehtiin ensin prototyyppi, jota lähdettiin sitten kehittämään eteenpäin. Jotta maku, väri ja rakenne olisivat kohdallaan, jouduttiin pohtimaan mm. tuotteessa käytettyjä lihalajitelmia, kutterointia, kypsennysohjelmia ja mausteita. Koko kehitysprosessin ajan täytyy pitää mielessä, että tuote on voitava valmistaa myös isossa skaalassa – laadusta tinkimättä.