Siirry sisältöön
Millaista meetvurstia saisi olla?

Millaista meetvurstia saisi olla?

Snellmanin suosituin meetvursti on Kotimainen meetvursti. Sitä kehitettäessä tavoitteena oli valmistaa Suomen paras meetvursti. Kotimainen meetvursti on kylmäsavustettu aidolla savulla kuten kaikki meetvurstimme ja sitä on jälkikypsytetty pitkään. Lisäksi Kotimainen meetvursti on pakattu helppokäyttöiseen pinopakkaukseen ja siivut irtoavat helposti toisistaan.

Maku syntyy mausteilla, savustuksella ja jälkikypsytyksellä

Kaikki meetvurstimme tehdään 100 % suomalaisesta lihasta. Makuerot eri meetvursteissa syntyvät pääosin mausteilla sekä savustus- ja jälkikypsytysaikaa vaihtelemalla. Pippurisen meetvurstin salaisuus on hieno pippurireuna. Voileipämeetvurstin suosio johtunee hyvän maun lisäksi neliskanttisesta muodosta, ja meetvursti sopiikin mainiosti oikean muotoiselle leivälle.

Snellmanin suosituimmat meetvurstit Top 5:
1. Kotimainen meetvursti
2. Kevyt kotimainen meetvursti
3. Voileipämeetvursti
4. Kevyt meetvursti
5. Pippurinen meetvursti

Kuten suosituimpien meetvurstien lista osoittaa, perusmaut ovat suosiossa myös meetvursteissa. Meillä Snellmanilla tehdäänkin kaikkein eniten tuotekehitystyötä juuri näiden perustuotteiden parissa, koska niistä me eniten pidämme ja siksi haluamme tehdä ne niin hyvin kuin osataan. Hyvääkin voi aina parantaa, sanotaan.