
Beef Ramen
50min
3
Helppo
Ainekset
Marinoitu liha
- 1 kpl Snellman Naudan ohuet sisäpaistiviipaleet 300 g
- 1 rkl vihreää currytahnaa
- 1 rkl rypsiöljyä
Liemi
- 3 kpl salottisipulia hienonnettuna
- 1 kpl pala (2cm) tuoretta inkivääriä silputtuna
- 3 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
- 3 rkl vihreää currytahnaa
- 6 dl lihalientä
- 250 g ramen-nuudeleita
- 1 kpl kalakastiketta maun mukaan
Koristelu
- 5 g korianteria
- 0.5 kpl limeä
Ohje
-
Sekoita 1 rkl currytahnaa ja 1 rkl öljyä pienessä kulhossa. Hiero sekoitus lihaviipaleille ja anna marinoitua 20 minuuttia.
-
Paista pihvejä pannulla minuutti molemmin puolin.
-
Kääri pihvit paiston jälkeen heti folioon ja pidä lämpimänä sillä aikaa, kun valmistat liemen.
-
Lämmitä teelusikallinen rypsiöljyä isossa kattilassa.
-
Lisää salottisipuli ja inkivääri, paista miedolla lämmöllä pari minuuttia.
-
Lisää valkosipuli ja paista tovi.
-
Lisää 3 ruokalusikallista currytahnaa, sekoita, lisää liemi ja kiehauta.
-
Lisää ramen nuudelit ja anna kiehua, kunnes nuudelit ovat pehmeitä.
- Anna lisämaustetta kalakastikkeella
- .
-
Jaa nuudelit neljään kulhoon, suikaloi liha ja jaa tasaisesti neljään annokseen.
-
Lisää liemi ja koristele korianterilla ja limellä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 430 g | |
---|---|---|
Energia | 555 kJ / 132 kcal | 2388 kJ / 567 kcal |
Rasva | 3.4 g | 14.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.8 g | 3.5 g |
Hiilihydraatit | 16.8 g | 72.3 g |
- josta sokereita | 1.1 g | 4.9 g |
Proteiini | 8 g | 34 g |
Ravintokuitu | 1 g | 4.2 g |
Suola | 1 g | 4.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.