Bratwurst-Punakaalipata
50min (josta aktiivista 10min)
2
Helppo
Bratwursti sopii erinomaisesti kaalipataan. Bratwursti ja kaali ovat kuin luodut toisilleen. Tämä on ruoka on siitä hauska tapaus, että punakaali antaa padalle erikoisen värin. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Bratwurst-Punakaalipata
- 1 kpl Snellman All Natural Bratwurst grillimakkara 230 g
- 1 kpl sipulia
- 0.25 kpl punakaalia
- 1 rkl voita
- vettä keittämiseen
- 1 kpl lihaliemikuutiota
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl suolaa
Ohje
Kuori ja pilko sipuli. Suikaloi kaali. Kuullota sipuli ja kaali padassa. Kaada ainekset pataan, lisää vettä niin että kaali peittyy ja anna kiehua noin 15 min. Paloittele bratwurstit, ruskista pannulla ja lisää pataan. Anna porista liedellä noin 30 min.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 515 kJ / 124 kcal | 1802 kJ / 435 kcal |
Rasva | 10.2 g | 35.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.3 g | 15.1 g |
Hiilihydraatit | 2.3 g | 8.1 g |
- josta sokereita | 2.1 g | 7.4 g |
Proteiini | 6 g | 20 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 3.7 g |
Suola | 2.3 g | 8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.