Buffalokanapinsa
Pizzapäivän buffalo kanamuru 100 g20min (josta aktiivista 10min)
2
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Pizzapäivän buffalo kanamuru 100 g
- 1 kpl pinsapohja (230 g)
- 150 g ranskankermaa
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 0.25 tl suolaa
- 0.3 tl mustapippuria
- 150 g mozzarellaraastetta
- 0.5 dl buffalo-siipikastiketta
- 1 kpl kevätsipulin vartta
- 20 g rucolasalaattia
Ohje
- Kuori valkosipulinkynsi ja hienonna kevätsipuli.
- Raasta ranskankerman sekaan valkosipulinkynsi ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
- Siirrä pinsapohja uunipellille leivinpaperin päälle.
- Levitä pinsan pinnalle maustettu ranskankerma, mozzarellaraaste ja kanamuru. Paista 250-asteisessa uunissa ylätasolla noin 7–9 minuuttia.
- Viimeistele pinsa siipikastikkeella ja hienonnetulla kevätsipulilla. Lisää rucola juuri ennen tarjoilua.
Vinkkejä
Voit korvata siipikastikkeen myös paprikamajoneesilla.
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 300 g | |
|---|---|---|
| Energia | 1165 kJ / 279 kcal | 3494 kJ / 838 kcal |
| Rasva | 17.2 g | 51.6 g |
| - josta tyydyttynyttä | 8.7 g | 26.2 g |
| Hiilihydraatit | 17.9 g | 53.6 g |
| - josta sokereita | 2.5 g | 7.6 g |
| Proteiini | 13 g | 38 g |
| Ravintokuitu | 1.1 g | 3.2 g |
| Suola | 0.9 g | 2.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
