Keväinen chorizopasta

Chorizopasta

Chorizopasta on pastaruokien maistuva klassikko, jossa on hieman tulista potkua. Tämä chorizopasta saa herkullista makua makkaran lisäksi kevään vihanneksista. Pastaan tulee paprikaa, kesäkurpitsaa, sieniä ja kevätsipulia. Pastaksi sopii hyvin täysjyvä. Chorizopasta on helppo ja maistuva arkiruoka.

4 30 min

Ainekset

  • 1 paketti Snellmanin Chorizoa
  • 1 paprika
  • nippu kevätsipulia
  • 250 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 3 valkosipulin kynttä
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • basilikaa
  • 200 g täysjyväpastaa

Keväinen chorizopasta — Ohje

  1. Huuhtele ja pilko herkkusienet, paprika, kesäkurpitsa ja kevätsipuli. Pilko myös chorizo ja valkosipuli.
  2. Paista kasvikset ja chorizo pannulla (mielellään kahdella pannulla) oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää paiston loppuvaiheessa silputtu basilika.
  4. Kypsennä pasta ohjeen mukaan, valuta vesi pois ja lisää pasta pannulle chorizon ja kasvisten sekaan.
  5. Lisää vielä tilkka oliiviöljyä ja muutama basilikan lehti ja tarjoile.

Vinkki!

Italialaisten ruokien klassikkona tunnettu pasta bolognese on aina maistuva valinta. Kokeile Jamie Oliverin bolognese-reseptiä.

makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit