Keväinen chorizopasta

Chorizopasta pirteän keväisillä höysteillä

Chorizopasta on pastaruokien maistuva klassikko, jossa on hieman tulista potkua. Tämä on helppo ja maistuva arkiruoka.

Ainekset

  • 1 paketti Snellmanin Chorizoa
  • 1 paprika
  • nippu kevätsipulia
  • 250 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 kesäkurpitsa
  • 3 valkosipulin kynttä
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • basilikaa
  • 200 g täysjyväpastaa

Keväinen chorizopasta — Ohje

  1. Huuhtele ja pilko herkkusienet, paprika, kesäkurpitsa ja kevätsipuli. Pilko myös chorizo ja valkosipuli.
  2. Paista kasvikset ja chorizo pannulla (mielellään kahdella pannulla) oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää paiston loppuvaiheessa silputtu basilika.
  4. Kypsennä pasta ohjeen mukaan, valuta vesi pois ja lisää pasta pannulle chorizon ja kasvisten sekaan.
  5. Lisää vielä tilkka oliiviöljyä ja muutama basilikan lehti ja tarjoile.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit