Glögipata
Jouluinen naudanpaisti on herkullinen pataruoka. Paraskaan pataruoka ei vaadi kalliita aineksi, vaan pitkää hautumisaikaa sekä tuoreita raaka-aineksia. Vaikka jouluinen naudanpaisti vie hieman normaalia enemmän aikaa, on se takuulla vaivan väärti. Pataruoka on hyvä vaihtoehto myös sen vuoksi, että ne ovat usein edullisia ja riittoisia koko perheen ruokia. Pataruoka yleensä paranee seuraavana päivänä lämmitettäessä. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
4
135 min
Ainekset
-
- 400 g naudan paistisuikale
- 0.5 l glögiä
- 2 punasipulia
- 4 rkl vasikanfondia
- 4 rkl soijaa
- 3 tl persiljaa
- 15 mantelia
- 1 ripaus kanelia
- 1 ripaus suolaa
Glögipata — Ohje
-
- Ruskista naudanpaisti padassa tai pannulla. Pilko sipuli. Lisää kaikki ainekset pataan ja anna muhia uunissa 150 °C parin tunnin ajan.
- Tarjoile perunamuusin kanssa.
“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta joka tulee meidän perhetiloilta. Näillä pääsee tekemään melkein mitä vain hyvää keittiössä, vain oma mielikuvitus ja maku toimikoon rajana!”
Kai, tuotekehittäjä