Glögipata

Glögipata 1

Jouluinen naudanpaisti on herkullinen pataruoka. Paraskaan pataruoka ei vaadi kalliita aineksi, vaan pitkää hautumisaikaa sekä tuoreita raaka-aineksia. Vaikka jouluinen naudanpaisti vie hieman normaalia enemmän aikaa, on se takuulla vaivan väärti. Pataruoka on hyvä vaihtoehto myös sen vuoksi, että ne ovat usein edullisia ja riittoisia koko perheen ruokia. Pataruoka yleensä paranee seuraavana päivänä lämmitettäessä. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

1 135 min

Ainekset

  • 400 g naudan paistisuikale
  • 0.5 l glögiä
  • 2 punasipulia
  • 4 rkl vasikanfondia
  • 4 rkl soijaa
  • 3 tl persiljaa
  • 15 mantelia
  • 1 ripaus kanelia
  • 1 ripaus suolaa

Glögipata — Ohje

  1. Ruskista naudanpaisti padassa tai pannulla. Pilko sipuli. Lisää kaikki ainekset pataan ja anna muhia uunissa 150 °C parin tunnin ajan.
  2. Tarjoile perunamuusin kanssa.
Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta eikä niihin lisätä vettä tai käytetä ruiskusuolausta. Ja kyllähän ne ruskistuu kauniisti ja pysyy irtonaisina pannulla.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit