Grillattua kaalia, makkaraa ja chilihunajakastike

Grillattua kaalia, bratwurst-makkaraa ja chilihunajakastike

Tässä reseptissä kohtaavat kaksi ääripäätä. Sesonkiherkku, grillattu varhaiskaali, saa chilistä sopivasti potkua kun taas hunaja tuo vastapainoksi lempeää pehmeyttä. Kaaliviipaleiden kaverina maistuvat erinomaisesti kokonaan lisäaineettomat All Natural Bratwurstit.

Tämän reseptin Snellmanille kehitti kokki ja ruokabloggaaja Mika Rampa Perinneruokaa prkl -blogista.

4 20 min

Ainekset

  • 1 kpl varhaiskaali
  • 230 g Snellman All Natural Bratwurstia
  • 0,5 ruukkua korianteria
Kastike
  • 0,5 kpl chili
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 kpl sitruunaa (luomu)
  • 0,5 tl ruokasuolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
Lisäksi
  • grillitikkuja

Grillattua kaalia, makkaraa ja chilihunajakastike — Ohje

  1. Poista varhaiskaalin uloimmat lehdet tarvittaessa. Leikkaa kaali noin 3 cm paksuiksi viipaleiksi. Lävistä kaaliviipaleet grillaustikuilla, jotta ne pysyvät kasassa grillatessa.
  2. Valmista kastike hienontamalla chili (poista siemenet halutessasi). Sekoita öljy, hunaja ja hienonnettu chili keskenään kulhossa.
  3. Pese sitruuna ja raasta sen kuori kastikkeen sekaan. Purista joukkoon myös puolikkaan sitruunan mehu. Viimeistele kastike suolalla ja mustapippurilla.
  4. Grillaa kaalit ja makkarat kypsiksi grillissä. Sivele kastiketta kaalien ja makkaroiden päälle grillatessa.
  5. Hienonna korianteri ja ripottele sitä kaalien päälle. Nosta loput kastikkeesta pöytään tarjolle.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit