Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta
4
30min kokonaisaika
Helppo
Naudanrinta on herkullinen sellaisenaan, mutta näillä lisukkeilla annat itsellesi ja perheellesi ravintolatason elämyksen oman kodin seinien sisällä.
Ainekset
Grillattu naudanrinta
- 500 g Snellman Ylikypsä naudanrinta sous vide ca1,7kg
- 2 rkl öljyä
Burgudinkastike
- 2 rkl hillosipulia
- 30 g Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 2.5 dl punaviinikastiketta
Porkkanapyree
- 6 kpl porkkanaa
- 6 kpl perunaa
- 1 dl kuohukermaa
Ohje
Liha
Leikkaa naudanrinta kolmen senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Penslaa naudanrintasiivut öljyllä ja grillaa ne.
Burgundinkastike
Kuutioi pekoni. Valuta hillosipuleista neste. Paista pekonit ja hillosipulit pannulla. Lisää punaviinikastike ja kiehauta.
Porkkanapyree
Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä kypsiksi. Kiehauta kerma ja soseuta peruna- ja porkkanapalat suolan kanssa kermaan.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 390 g | |
---|---|---|
Energia | 498 kJ / 120 kcal | 1944 kJ / 466 kcal |
Rasva | 7.6 g | 29.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.2 g | 12.4 g |
Hiilihydraatit | 5.2 g | 20.3 g |
- josta sokereita | 1.7 g | 6.6 g |
Proteiini | 7 g | 28 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 3.3 g |
Suola | 0.5 g | 1.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.