
Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta
Kunnon pekoni 150 g30min
4
Helppo
Ainekset
Grillattu naudanrinta
- 500 g Snellman Ylikypsä naudanrinta sous vide ca1,7kg
- 2 rkl öljyä
Burgudinkastike
- 2 rkl hillosipulia
- 30 g Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 2.5 dl punaviinikastiketta
Porkkanapyree
- 6 kpl porkkanaa
- 6 kpl perunaa
- 1 dl kuohukermaa
Ohje
Liha
- Leikkaa naudanrinta kolmen senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Penslaa naudanrintasiivut öljyllä ja grillaa ne.
Burgundinkastike
- Kuutioi pekoni. Valuta hillosipuleista neste. Paista pekonit ja hillosipulit pannulla. Lisää punaviinikastike ja kiehauta.
Porkkanapyree
- Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä kypsiksi. Kiehauta kerma ja soseuta peruna- ja porkkanapalat suolan kanssa kermaan.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 390 g | |
---|---|---|
Energia | 498 kJ / 120 kcal | 1944 kJ / 466 kcal |
Rasva | 7.6 g | 29.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.2 g | 12.4 g |
Hiilihydraatit | 5.2 g | 20.3 g |
- josta sokereita | 1.7 g | 6.6 g |
Proteiini | 7 g | 28 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 3.3 g |
Suola | 0.5 g | 1.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.