Siirry sisältöön
Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta

Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta

Kunnon pekoni 150 g

30min

4

Helppo

Naudanrinta on herkullinen sellaisenaan, mutta näillä lisukkeilla annat itsellesi ja perheellesi ravintolatason elämyksen oman kodin seinien sisällä.

Ainekset

Grillattu naudanrinta
  • 500 g Snellman Ylikypsä naudanrinta sous vide ca1,7kg
  • 2 rkl öljyä
Burgudinkastike
Porkkanapyree
  • 6 kpl porkkanaa
  • 6 kpl perunaa
  • 1 dl kuohukermaa

Ohje

Liha
  1. Leikkaa naudanrinta kolmen senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Penslaa naudanrintasiivut öljyllä ja grillaa ne.
Burgundinkastike
  1. Kuutioi pekoni. Valuta hillosipuleista neste. Paista pekonit ja hillosipulit pannulla. Lisää punaviinikastike ja kiehauta.
Porkkanapyree
  1. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä kypsiksi. Kiehauta kerma ja soseuta peruna- ja porkkanapalat suolan kanssa kermaan.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 390 g
Energia 498 kJ / 120 kcal 1944 kJ / 466 kcal
Rasva 7.6 g 29.5 g
- josta tyydyttynyttä 3.2 g 12.4 g
Hiilihydraatit 5.2 g 20.3 g
- josta sokereita 1.7 g 6.6 g
Proteiini 7 g 28 g
Ravintokuitu 0.8 g 3.3 g
Suola 0.5 g 1.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Naudanrinta on herkullinen sellaisenaan, mutta näillä lisukkeilla annat itsellesi ja perheellesi ravintolatason elämyksen oman kodin seinien sisällä.

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle