Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta

Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta

Naudanrinta on herkullinen sellaisenaan, mutta näillä lisukkeilla annat itsellesi ja perheellesi ravintolatason elämyksen oman kodin seinien sisällä.

4

Ainekset

Liha
  • 500 g Snellman ylikypsää naudanrintaa
  • 2 rkl öljyä
Burgundinkastike
  • 2 rkl hillosipuleita
  • 3 viipaletta Kunnon pekonia
  • 2,5 dl punaviinikastiketta
Porkkanapyree
  • 6 kpl porkkanaa
  • 6 kpl perunaa
  • 1 - 1,5 dl kermaa
  • suolaa

Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta — Ohje

Liha
  1. Leikkaa naudanrinta kolmen senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Penslaa naudanrintasiivut öljyllä ja grillaa ne.
Burgundinkastike
  1. Kuutioi pekoni. Valuta hillosipuleista neste. Paista pekonit ja hillosipulit pannulla. Lisää punaviinikastike ja kiehauta.
Porkkanapyree
  1. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä kypsiksi. Kiehauta kerma ja soseuta peruna- ja porkkanapalat suolan kanssa kermaan.

Arvioi

Jaa

Kommentit