Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta
Naudanrinta on herkullinen sellaisenaan, mutta näillä lisukkeilla annat itsellesi ja perheellesi ravintolatason elämyksen oman kodin seinien sisällä.
4
Ainekset
- Liha
-
- 500 g Snellman ylikypsää naudanrintaa
- 2 rkl öljyä
- Burgundinkastike
-
- 2 rkl hillosipuleita
- 3 viipaletta Kunnon pekonia
- 2,5 dl punaviinikastiketta
- Porkkanapyree
-
- 6 kpl porkkanaa
- 6 kpl perunaa
- 1 - 1,5 dl kermaa
- suolaa
Grillattua naudanrintaa, porkkanapyrettä ja burgundinkastiketta — Ohje
- Liha
-
- Leikkaa naudanrinta kolmen senttimetrin paksuiksi siivuiksi. Penslaa naudanrintasiivut öljyllä ja grillaa ne.
- Burgundinkastike
-
- Kuutioi pekoni. Valuta hillosipuleista neste. Paista pekonit ja hillosipulit pannulla. Lisää punaviinikastike ja kiehauta.
- Porkkanapyree
-
- Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä kypsiksi. Kiehauta kerma ja soseuta peruna- ja porkkanapalat suolan kanssa kermaan.