Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat
30min
4
Helppo
Ainekset
Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 1 kpl Snellman All Natural Roasted garlic grillimakkara 230 g
- 1 kpl Snellman Feta-paprika grillimakkara 230 g
- 1 kpl rasia kirsikkatomaatteja
- 4 kpl varhaisperunoita
- 0.5 dl sulatettua voita
- 0.5 dl kuivattuja yrttejä
- 1 tl ripaus suolaa
- 0.5 tl ripaus mustapippuria
- 1 kpl grillivartaita
Ohje
Pujota makkarat, kirsikkatomaatit ja varhaisperunat grillivartaisiin. Vinkki! Kovat perunat on helpompi pujottaa vartaaseen, jos perunoita pyörittää muutaman kierroksen varrastikulla ja sen jälkeen työntää läpi
Viillä hienot lovet perunoiden yläpuolle niin syvälle, että veitsi osuu grillitikkuun. Sivele voisulalla ja ripottele päälle kuivattuja yrttejä, suolaa ja pippuria
Paista vartaat uunissa pellin päällä tai vuoassa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. Kun puolet ajasta on kulunut voit kääntää vartaat, jotta makkaroista irtoava neste imeytyy vartaisiin paremmin
Tarjoile vartaat maukkaiden lisukkeiden ja dippien keraa.
Suosittelen paprikahilloa!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 897 kJ / 216 kcal | 3138 kJ / 755 kcal |
Rasva | 16.5 g | 57.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 7 g | 24.4 g |
Hiilihydraatit | 9.1 g | 32 g |
- josta sokereita | 1.3 g | 4.4 g |
Proteiini | 8 g | 29 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 3.2 g |
Suola | 1.6 g | 5.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.