
Helppo lasagnette
Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g45min
4
Helppo
Ainekset
Helppo lasagnette
- 7 kpl lasagnelevyä
- 2 dl vettä
Kastike
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 1 kpl sipulia
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 3 rkl chilikastiketta
- 1 kpl yrttistä tomaattimurskaa
- 1 tl basilikaa
- 1 tl timjamia
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl lihaliemikuutiota
Päälle
- 2 dl kermaa
- 150 g juustoraastetta
Ohje
-
Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet.
-
Ruskista sipuli ja jauheliha paistinpannulla.
-
Lisää valkosipuli ja mausteet, lisää myös tomaattimurska ja vesi. Anna kiehahtaa hetki.
-
Riko lasagnelevyt ja lisää kastikkeen joukkoon, sekoita.
-
Kaada vuokaan. Lisää päälle kermaan sekoitettua juustoraastetta.
-
Paista lasagnettea uunissa 225 °C noin puoli tuntia.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 380 g | |
---|---|---|
Energia | 627 kJ / 150 kcal | 2381 kJ / 570 kcal |
Rasva | 8.8 g | 33.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 4 g | 15.4 g |
Hiilihydraatit | 7.9 g | 30.1 g |
- josta sokereita | 2.2 g | 8.2 g |
Proteiini | 10 g | 37 g |
Ravintokuitu | 0.1 g | 0.4 g |
Suola | 0.6 g | 2.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.