Helppo lasagnette

Helppo lasagnette

Lasagnetteen kastikkeita tarvitaan vain yksi ja pastalevyjen sijaan käytetään rikottuja pastalevyjä tai erityisesti lasagnetteen tarkoitettua pastaa. Lasagnette onkin siksi hieman helpompi ja nopeampi valmistaa kuin lasagne, eikä tiskiäkään tule liiaksi asti.

Tämä lasagnette saa potkua chilikastikeesta ja makua tomaateista ja yrteistä. Kermalla ja juustolla viimeistellyn ruoan jauhelihaksi sopii oivallisesti vähempirasvainen Kunnon paistijauheliha, joka valmistetaan aina tuoreesta, käsinleikatusta suomalaisesta naudanlihasta. Kokeile!

4 45 min

Ainekset

  • 7 lasagnelevyä
Kastike
  • 400 g paistijauheliha
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl chilikastiketta
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 tl basilikaa
  • 1 tl timjamia
  • 2 dl vettä
Päälle
  • 2 dl kermaa
  • 150 g juustoraastetta
Kunnon naudan pais­ti­jau­he­li­ha 7 %

Helppo lasagnette — Ohje

  1. Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista sipuli ja jauheliha paistinpannulla.
  3. Lisää valkosipuli ja mausteet, lisää myös tomaattimurska ja vesi. Anna kiehahtaa hetki.
  4. Riko lasagnelevyt ja lisää kastikkeen joukkoon, sekoita.
  5. Kaada vuokaan. Lisää päälle kermaan sekoitettua juustoraastetta.
  6. Paista lasagnettea uunissa 225 °C noin puoli tuntia.

Vinkki!

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit