Helppo lasagnette

Helppo lasagnette

Lasagnetteen kastikkeita tarvitaan vain yksi ja pastalevyjen sijaan käytetään rikottuja pastalevyjä tai erityisesti lasagnetteen tarkoitettua pastaa. Lasagnette onkin siksi hieman helpompi ja nopeampi valmistaa kuin lasagne, eikä tiskiäkään tule liiaksi asti. Tämä lasagnette saa potkua chilikastikeesta ja makua tomaateista ja yrteistä. Kokeile!

4

Ainekset

  • 7 lasagnelevyä
Kastike
  • 400 g paistijauheliha
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl chilikastiketta
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 tl basilikaa
  • 1 tl timjamia
  • 2 dl vettä
Päälle
  • 2 dl kermaa
  • 150 g juustoraastetta

Helppo lasagnette — Ohje

  1. Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista sipuli ja jauheliha paistinpannulla.
  3. Lisää valkosipuli ja mausteet, lisää myös tomaattimurska ja vesi. Anna kiehahtaa hetki.
  4. Riko lasagnelevyt ja lisää kastikkeen joukkoon, sekoita.
  5. Kaada vuokaan. Lisää päälle kermaan sekoitettua juustoraastetta.
  6. Paista lasagnettea uunissa 225 °C noin puoli tuntia.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner

“Yhdistimme hyvän tuotteen ja hyvän pakkauksen. Kunnon jauhelihan uusi pakkaus on Suomen ekologisin jauhelihapakkaus ja samalla tuotekin parani käyttöominaisuuksiltaan.”

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä