Siirry sisältöön

Helppo lasagnette

Kunnon naudan paistijauheliha 7% 400g

4

45min kokonaisaika

Helppo

Lasagnetteen kastikkeita tarvitaan vain yksi ja pastalevyjen sijaan käytetään rikottuja pastalevyjä tai erityisesti lasagnetteen tarkoitettua pastaa. Lasagnette onkin siksi hieman helpompi ja nopeampi valmistaa kuin lasagne, eikä tiskiäkään tule liiaksi asti. Tämä lasagnette saa potkua chilikastikeesta ja makua tomaateista ja yrteistä. Kermalla ja juustolla viimeistellyn ruoan jauhelihaksi sopii oivallisesti vähempirasvainen Kunnon paistijauheliha, joka valmistetaan aina tuoreesta, käsinleikatusta suomalaisesta naudanlihasta. Kokeile!

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Arkiruoka Pastaruoat

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle