Helppo lasagnette

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Helppo lasagnette 1

Lasagnetteen kastikkeita tarvitaan vain yksi ja pastalevyjen sijaan käytetään rikottuja pastalevyjä tai erityisesti lasagnetteen tarkoitettua pastaa. Lasagnette onkin helppo ja nopea valmistaa, eikä tiskiäkään tule liiaksi asti. Tämä lasagnette saa potkua chilikastikeesta ja makua tomaateista ja yrteistä. Kokeile!

4

Ainekset

  • 7 lasagnelevyä
Kastike
  • 400 g paistijauheliha
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl chilikastiketta
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 tl basilikaa
  • 1 tl timjamia
  • 2 dl vettä
Päälle
  • 2 dl kermaa
  • 150 g juustoraastetta

Tee näin

  1. Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet. Ruskista sipuli ja jauheliha paistinpannulla, lisää valkosipuli ja mausteet, lisää myös tomaattimurska ja vesi. Anna kiehahtaa hetki.
  2. Riko lasagnelevyt ja lisää kastikkeen joukkoon, sekoita. Kaada vuokaan. Lisää päälle kermaan sekoitettua juustoraastetta. Paista uunissa 225 °C noin puoli tuntia.
Kunnon jauheliha

”Mietittiin, että millaisesta jauhelihasta sitä itse tykkää laittaa ruokaa ja saatiin idea Kunnon jauhelihasta, joka tehdään pelkästään pakastamattomasta lihasta. Parasta tässä on se tuoreen lihan raikas maku ja tuoksu.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä