Helppo lasagnette

Helppo lasagnette 1

Lasagnetteen kastikkeita tarvitaan vain yksi ja pastalevyjen sijaan käytetään rikottuja pastalevyjä tai erityisesti lasagnetteen tarkoitettua pastaa. Lasagnette onkin helppo ja nopea valmistaa, eikä tiskiäkään tule liiaksi asti. Tämä lasagnette saa potkua chilikastikeesta ja makua tomaateista ja yrteistä. Kokeile!

4

Ainekset

  • 7 lasagnelevyä
Kastike
  • 400 g paistijauheliha
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl chilikastiketta
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 tl basilikaa
  • 1 tl timjamia
  • 2 dl vettä
Päälle
  • 2 dl kermaa
  • 150 g juustoraastetta

Tee näin

  1. Pilko sipulit ja valkosipulinkynnet. Ruskista sipuli ja jauheliha paistinpannulla, lisää valkosipuli ja mausteet, lisää myös tomaattimurska ja vesi. Anna kiehahtaa hetki.
  2. Riko lasagnelevyt ja lisää kastikkeen joukkoon, sekoita. Kaada vuokaan. Lisää päälle kermaan sekoitettua juustoraastetta. Paista uunissa 225 °C noin puoli tuntia.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner

“Yhdistimme hyvän tuotteen ja hyvän pakkauksen. Kunnon jauhelihan uusi pakkaus on Suomen ekologisin jauhelihapakkaus ja samalla tuotekin parani käyttöominaisuuksiltaan.”

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä