Helppo possuwokki

Helppo possuwokki

Yksinkertaista, helppoa ja hyvää. Sellainen on tämä wokki, joka saa oivan lisukkeen suikalodusta Maatiaispossun ohuen ohuesta fileestä.

2

Ainekset

  • 500 g Snellmanin Maatiaispossun fileepihvi 5 kpl
  • 1 pkt pakkaus valmiita wokkivihanneksia
  • 2.5 lihalientä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl sriracha-kastiketta
  • 1 valkosipulinkynsi, pilkottuna
  • limen mehua
  • suolaa ja pippuria
Maatiaispossun fileepihvi, 5 kpl

Helppo possuwokki — Ohje

  1. Suikaloi pihvit.
  2. Lämmitä wokkipannu, lisää ruokalusikallinen öljyä ja ruskista suikaleet.
  3. Lisää lihaliemi ja kiehauta miedolla lämmöllä, kunnes liha on maustunut.
  4. Mausta liha soijalla, srirachalla, valkosipulilla ja limen mehulla. Anna vetäytyä.
  5. Lisää ruokalusikallinen öljyä pannuun.
  6. Lisää vihannekset pannuun ja paista kovalla lämmöllä, kunnes ne ovat saaneet hienon värin ja pehmittyneet hiukan.
  7. Lisää ruskistettu liha ja sekoita.
  8. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit