Hunajaiset lenkki-ruusukaalipaketit
4
Tämä resepti oli mukana All Natural -reseptikilpailussa, jossa haastoimme 9 ruokabloggaajaa kehittämään oman, täysin lisäaineettoman reseptin valitsemastaan All Natural -tuotteesta. Tämän reseptin teki Kärähtäneet.
Ainekset
- 1 pkt Snellmanin All Natural Lenkki 400g
- 2 pienehköä porkkanaa
- 15 cm pätkä purjoa
- 300 g ruusukaaleja
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 tl rypsiöljyä paistamiseen
- 2 tl hunajaa
- 1 tl kokojyväsinappia
- 0.5 tl kuivattua rakuunaa
- pieni rouhaisu mustapippuria myllystä
- pieni ripaus suolaa
- 2 arkkia leivinpaperia
Ohje
Leikkaa lenkki neljään palaan ja leikkaa jokainen pala vielä pitkittäin neljäksi siivuksi. Kuori ja suikaloi purjo ja porkkanat. Poista ruusukaaleista kannat ja mahdolliset huonot päällilehdet ja puolita ne. Kuori ja hienonna valkosipuli.
Lämmitä öljytilkka paistinpannulla. Lisää porkkana, purjo, ruusukaalit ja valkosipuli ja kuullota keskilämmöllä muutama minuutti. Kasvikset saavat jäädä rapeiksi. Sammuta sitten levy, lisää hunaja, sinappi ja mausteet ja sekoittele.
Leikkaa leivinpaperiarkit puoliksi niin, että saat yhteensä neljä palaa. Lado jokaiselle palalle kaksi makkarasiivua, jaa sitten kasvissseos siivujen päälle ja peitä jokainen annos vielä kahdella makkarasiivulla. Taita leivinpaperit paketeiksi.
Paista paketteja pannulla keskilämmöllä muutama minuutti molemmin puolin, kunnes paperin läpi näkyy, että makkaran pinta on saanut hieman väriä. Annnostele jokaiselle ruokailijalle yksi paketti. Avaa pöydässä tai nauti hampurilaistyyliin osittain avatusta paperikääreestä.