Itämainen marinadi
1
15min työaika + 15min kokonaisaika
Helppo
Porsaanlihan marinoimalla saa lihaan uutta makua ja kipakkuutta. Marinoimisessa on hyvä huomioida se, että lihan kannattaa antaa hetki lepäillä marinadissa ennen lihan paistamista. Tässäpä olisi itämainen marinadi porsaanlihalle, ole hyvä!
Ainekset
Itämainen marinadi
- 1 dl öljyä
- 0.5 dl teriyakikastiketta
- 0.5 dl punaviinietikkaa
- 1 tl hienonnettua punaista chiliä
- 2 tl hienonnettua valkosipulia
- 1 rkl silputtua tuoretta korianteria
- 0.5 tl mustapippuria myllystä
- 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
Ohje
Marinadi riittää 1- 1 ½ kg lihalle.
Hienonna chili ja valkosipuli, raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 2052 kJ / 498 kcal | 4105 kJ / 995 kcal |
Rasva | 50 g | 100 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.3 g | 6.6 g |
Hiilihydraatit | 11 g | 21.9 g |
- josta sokereita | 9.5 g | 18.9 g |
Proteiini | 1 g | 2 g |
Ravintokuitu | 0.5 g | 0.9 g |
Suola | 0 g | 0 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.