Siirry sisältöön
Itämainen marinadi

Itämainen marinadi

1

15min työaika + 15min kokonaisaika

Helppo

Porsaanlihan marinoimalla saa lihaan uutta makua ja kipakkuutta. Marinoimisessa on hyvä huomioida se, että lihan kannattaa antaa hetki lepäillä marinadissa ennen lihan paistamista. Tässäpä olisi itämainen marinadi porsaanlihalle, ole hyvä!

Ainekset

Itämainen marinadi
  • 1 dl öljyä
  • 0.5 dl teriyakikastiketta
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl hienonnettua punaista chiliä
  • 2 tl hienonnettua valkosipulia
  • 1 rkl silputtua tuoretta korianteria
  • 0.5 tl mustapippuria myllystä
  • 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä

Ohje

Marinadi riittää 1- 1 ½ kg lihalle.

Hienonna chili ja valkosipuli, raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset keskenään.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 2052 kJ / 498 kcal 4105 kJ / 995 kcal
Rasva 50 g 100 g
- josta tyydyttynyttä 3.3 g 6.6 g
Hiilihydraatit 11 g 21.9 g
- josta sokereita 9.5 g 18.9 g
Proteiini 1 g 2 g
Ravintokuitu 0.5 g 0.9 g
Suola 0 g 0 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle