Itämainen marinadi

Itämainen marinadi 1

Porsaanlihan marinoimalla saa lihaan uutta makua ja kipakkuutta. Marinoimisessa on hyvä huomioida se, että lihan kannattaa antaa hetki lepäillä marinadissa ennen lihan paistamista. Tässäpä olisi itämainen marinadi porsaanlihalle, ole hyvä!

1

Ainekset

  • 1 dl öljyä
  • 0.5 dl teriyaki-kastiketta
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl hienonnettua punaista chiliä
  • 2 tl hienonnettua valkosipulia
  • 1 rkl silputtua korianteria
  • 0.5 tl vastajauhettua maustapippuria
  • 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä

Itämainen marinadi — Ohje

  1. Marinadi riittää 1- 1 ½ kg lihalle.
  2. Hienonna chili ja valkosipuli, raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset keskenään.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä