Kaalipata

Kaalipata 1

Herkullinen kaalipata saa kauniin värinsä porkkanoista. Tämä helppo ja maistuva ruoka syntyy vaivattomasti uunissa ja on myös erittäin terveellistä. Kaalipata vaatii kaalin ja juuresten lisäksi tietysti myös kunnon lihaa. Tässä reseptissä on käytetty Herra Snellmanin Kunnon sika-nauta jauhelihaa.
Kokeile ja onnistu – makoisa kaalipata ohje, ole hyvä!

1 50 min

Ainekset

  • 1 pieni keräkaali
  • 400 g Sika-nauta jauhelihaa
  • 3 porkkanaa
  • 1 pieni bataatti
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tomaattia
  • 1 pala lanttua
  • 1 iso sipuli
  • 3 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 ripaus suolaa
  • 2 rkl siirappia

Tee näin

  1. Ruskista liha. Suikaloi kaali, pilko kasvikset.
  2. Lado kaikki ainekset valuurautapataan. Lisää sen verran vettä että ainekset peittyvät.
  3. Laita kansi päälle ja uuniin. Paista 220 asteessa noin 60 min.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä