Kirsikkatomaattipossua
5
45min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Kirsikkatomaattipossua
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun fileepihvi 5 kpl 550 g
- 2 rkl öljyä
- 2 tl grillimaustetta
- 400 g tomaattimurskaa
- 1 kpl lihaliemikuutiota
- 0.5 dl ketsuppia
- 1 tl basilikaa
- 1 dl kuorittuja manteleita
- 100 g kirsikkatomaatteja
Ohje
Ota Maatiaispossun fileepihvit huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistamista. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista viipaleet kahdessa kolmessa erässä ja mausta ne.
Nosta kaikki lihaviipaleet takaisin pannuun, lisää tomaattimurska, puolitetut kirsikkatomaatit, murennettu liemikuutio, ketsuppi ja basilika. Pane kansi päälle ja anna ruoan hautua miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.
Paahda kuoritut mantelit kuivassa ja kuumassa paistinpannussa kauniin ruskeiksi ja ripottele ne kypsän ruoan päälle. Nauti perunoiden, riisin tai pastan ja raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 220 g | |
---|---|---|
Energia | 606 kJ / 146 kcal | 1333 kJ / 320 kcal |
Rasva | 9.3 g | 20.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.3 g | 2.9 g |
Hiilihydraatit | 3.4 g | 7.4 g |
- josta sokereita | 3.1 g | 6.9 g |
Proteiini | 11 g | 25 g |
Ravintokuitu | 2.1 g | 4.7 g |
Suola | 1 g | 2.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.