Kirsikkatomaattipossua

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Kirsikkatomaattipossua

Herkullisen mureaa possua, tuhdisti tomaattia ja paahdettuja manteleita. Tämä yksinkertainen ja maistuva ruokalaji valmistuu kätevästi Maatiaispossun ainutlaatuisen ohueksi leikatuista, monikäyttöisistä ja mureista pihveistä. Ja mikä parasta, kirsikkatomaattipossu maistuu niin perunoiden, riisin kuin vaikkapa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

4

Ainekset

  • 1 rs Maatiaispossun ohuen ohutta paistia (n. 400 g)
  • 2 rkl voita tai öljyä
  • 2 tl porsaanliha- tai grillimaustesekoitusta
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 lihaliemikuutio
  • 0.5 dl ketsuppia
  • 1 tl basilikaa
  • 1 dl kuorittuja manteleita

Tee näin

  1. Ota Maatiaispossun ohuen ohuet paistit huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistamista. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista viipaleet kahdessa kolmessa erässä ja mausta ne.
  2. Nosta kaikki lihaviipaleet takaisin pannuun, lisää tomaattimurska, puolitetut kirsikkatomaatit, murennettu liemikuutio, ketsuppi ja basilika. Pane kansi päälle ja anna ruoan hautua miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.
  3. Paahda kuoritut mantelit kuivassa ja kuumassa paistinpannussa kauniin ruskeiksi ja ripottele ne kypsän ruoan päälle. Nauti perunoiden, riisin tai pastan ja raikkaan salaatin kanssa.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä