Kunnon katsu sando
25min
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun Rapea wieninleike 2 kpl 340 g
- 8 kpl viipaletta vaaleaa paahtoleipää
- 3 rkl valmista tonkatsu-kastiketta (tai muuta tummaa ja makeaa soijapohjaista kastiketta)
- 0.5 dl öljyä paistamiseen
Lehtikaalislaw
- 50 g lehtikaalia
- 1 kpl porkkanaa
- 1 kpl ruukku lehtipersiljaa
- 0.5 dl majoneesia
- 1 kpl limen mehua
- 0.5 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Ohje
Valmista lehtikaalislaw. Poista lehtikaalista (50 g) kova lehtiruoto ja paloittele lehdet. Kuori ja raasta 1 porkkana ja hienonna ruukku lehtipersiljaa.
Laita lehtikaali, porkkana ja persilja kulhoon ja lisää ½ dl majoneesia. Purista joukkoon yhden limen mehu ja mausta suolalla (½ tl) ja mustapippurilla. Sekoita ja anna maustua 10 minuuttia.
Kuumenna pannulla reilusti öljyä (n. ½ dl) ja halutessasi nokare voita. Paista leikkeitä n. 2 min / puoli. Voit paistaa leikkeet myös airfryerissa tai uunissa.
Puolita kypsät Wieninleikkeet. Leikkaa halutessasi leivistä reunat pois.
Sivele leipien pintaan kevyesti tonkatsu-kastiketta. Lisää neljälle leivälle kerros salaattia.
Lisää puolitetut Wieninleikkeet ja lopuksi vielä kerros salaattia. Paina toinen leipä kanneksi.
Voit halutessasi leikata leivät vielä tarjoiltaessa puoliksi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 175 g | |
---|---|---|
Energia | 1006 kJ / 240 kcal | 1760 kJ / 421 kcal |
Rasva | 11.7 g | 20.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.3 g | 2.4 g |
Hiilihydraatit | 21.3 g | 37.3 g |
- josta sokereita | 3.7 g | 6.5 g |
Proteiini | 11 g | 20 g |
Ravintokuitu | 2.2 g | 3.8 g |
Suola | 1.5 g | 2.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.