Kunnon lihapullat

Kunnon lihapullat 1

Lihapullat on ruoka, joka ei paljon hehkutusta kaipaa. Tämä resepti on yksinkertaisista yksinkertaisin – vain perusraaka-aineet. Hyviä ovat!

4 30 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 0.5 dl korppujauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus valkopippuria
  • 1 rkl voita
Kunnon naudan pais­ti­jau­he­li­ha 7 %

Kunnon lihapullat — Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota
  2. Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset
  3. Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi
  4. Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
  5. P.S. Jäljelle jäävistä lihapullista (mikä on kyllä epätodennäköistä) voit tehdä seuraavana päivänä vaikka pyttipannun tai herkullisia lämpimiä voileipiä.

Vinkki!

Oletko joskus kuullut, että lihapullataikinaan voi lisätä kermaa tai kivennäisvettä. Nämä toiset lihapullat valmistuvat juuri tuolla reseptillä!

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit