Kunnon lihapullat

Kunnon lihapullat 1

Lihapullat on ruoka, joka ei paljon hehkutusta kaipaa. Tämä resepti on yksinkertaisista yksinkertaisin – vain perusraaka-aineet. Hyviä ovat!

4 30 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 0.5 dl korppujauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus valkopippuria
  • 1 rkl voita

Kunnon lihapullat — Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota
  2. Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset
  3. Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi
  4. Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
  5. P.S. Jäljelle jäävistä lihapullista (mikä on kyllä epätodennäköistä) voit tehdä seuraavana päivänä vaikka pyttipannun tai herkullisia lämpimiä voileipiä.

Vinkki!

Oletko joskus kuullut, että lihapullataikinaan voi lisätä kermaa tai kivennäisvettä. Nämä toiset lihapullat valmistuvat juuri tuolla reseptillä!

02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit