Aloita padan valmistaminen pilkkomalla lenkkimakkara siivuiksi ja pekoni pieniksi paloiksi. Paista lenkkimakkaran siivut paistinpannulla öljyssä ruskeiksi ja siirrä ne pataan odottelemaan
Paista sitten paistinpannulla pekonipalat ruskeiksi. Kippaa myös pekonipalat ja niistä irronnut rasva pataan odottelemaan
Hienonna valkosipuli, halkaise kirsikkatomaatit ja pilko lehtisellerin varsi pieniksi paloiksi. Lisää myös nämä pataan. Lisää pataan lopuksi vielä voipavut, yrtit ja 2/3 hienonnetusta chilistä
Kaada pataan lihalientä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät
Hauduta pataa uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Mausta lopuksi pippurilla ja tarvittaessa suolalla, ripottele loput hienonnetut chilit annoksen pinnalle ja tarjoa heti!