
Makkaravuoka
All Natural Chorizo grillimakkara 230 g1h 30min
4
Helppo
Ainekset
Makkaravuoka
- 2 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 1 kg bataattia
- 2 kpl sipulia
- 4 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl rasia kirsikkatomaatteja
- 3 rkl silputtua timjamia
- 2 rkl hunajaa
- 2 tl suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 3 rkl oliiviöljyä
Ohje
-
Kuori bataatit, viipaloi ne. Lohko sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.
-
Laita bataatti- ja sipulilohkot isohkoon uunivuokaan. Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit, yrttisilppua, hunaja, suola, mustapippuri ja öljy. Kääntele ainekset hyvin sekaisin.
-
Laita vuoka 200 asteiseen uuniin 25 minuutiksi.
-
Paloittele tai viiltele makkarat. Lisää makkarat kasvisten päälle uunivuokaan.
-
Jatka kypsentämistä vielä 20-25 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.
-
Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Vinkki!
- Kokeile myös kunnon nakkivuoka -reseptiä sekä lenkki-munakoisovuokaa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 420 g | |
---|---|---|
Energia | 691 kJ / 166 kcal | 2903 kJ / 696 kcal |
Rasva | 9.8 g | 41.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.1 g | 12.8 g |
Hiilihydraatit | 13.2 g | 55.3 g |
- josta sokereita | 5.5 g | 23.3 g |
Proteiini | 5 g | 22 g |
Ravintokuitu | 2.2 g | 9.4 g |
Suola | 1.4 g | 5.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.