Nakkikeitto
Täydellinen nakkikeitto syntyy maukkaista Herra Snellmanin Kunnon nakkimakkaroista. Tällä reseptillä tehtynä nakkikeitto maistuu varmasti koko perheelle. Kunnon nakkimakkaroista tehty keitto on niin herkullista, että sitä kannattaa tehdä kerralla kunnon annos. Tämän helpommaksi ei ruoanlaitto tule.
Kokeile, tarjoile ja ilahduta ruokailijat. Tällä ohjeella onnistut varmasti!
Ainekset
-
- 1 pkt kunnon nakkimakkara
- 1 l vettä
- 10 perunaa
- 2 porkkanaa
- 0.5 purjoa
- 1 pala lanttua
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl vasikkafondia
- 1 ripaus maustepippuria
- 1 nippu persiljaa
Nakkikeitto — Ohje
-
- Paloittele nakit ja vihannekset kuutioiksi.
- Laita kattilaan mausteet, vasikanfondi, nakki- ja vihanneskuutiot. Lisää lopuksi vettä niin paljon, että vihannekset peittyvät.
- Keitä noin 30 minuuttia. Sekoita nakkikeittoon lopuksi vielä tomaattipyree.
Vinkki!
Kaipaatko vaihtelua perinteiseen nakkikeittoon? Katso myös reseptimme nakeilla höystettyyn kesäkeittoon ja borssikeittoon!
“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”
Tore, tuotekehittäjä