Nakkikeitto

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Nakkikeitto 1

Nakkikeitosta tulee entistä maukkaampaa Herra Snellmanin Kunnon nakkimakkaroilla. Tällä reseptillä tehtynä nakkikeitto maistuu varmasti koko perheelle. Kunnon nakkimakkaroista tehty keitto on niin herkullista, että sitä kannattaa tehdä kerralla kunnon annos. Tämän helpommaksi ei ruoanlaitto tule.
Kokeile, tarjoile ja ilahduta ruokailijat. Tällä ohjeella onnistut varmasti!

4 75 min

Ainekset

  • 1 pkt kunnon nakkimakkara
  • 1 l vettä
  • 10 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 0.5 purjoa
  • 1 pala lanttua
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl vasikkafondia
  • 1 ripaus maustepippuria
  • 1 nippu persiljaa

Tee näin

  1. Paloittele nakit ja vihannekset kuutioiksi.
  2. Laita kattilaan mausteet, vasikanfondi, nakki- ja vihanneskuutiot. Lisää lopuksi vettä niin paljon, että vihannekset peittyvät.
  3. Keitä noin 30 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon tomaattipyree.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä