Nakkikeitto

Nakkikeitto

Täydellinen nakkikeitto syntyy maukkaista Herra Snellmanin Kunnon nakkimakkaroista. Tällä reseptillä tehty nakkisoppa maistuu koko perheelle niin hyvin, että sitä kannattaa tehdä kerralla kunnon annos. Tämän helpommaksi ei ruoanlaitto tule.

4 50 min

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon nakkimakkaraa
  • 1 l vettä
  • 10 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1/2 purjo
  • 1 pala lanttua
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl vasikkafondia
  • 1 ripaus maustepippuria
  • 1 nippu persiljaa

Nakkikeitto — Ohje

  1. Kuori ja paloittele perunat ja vihannekset kuutioiksi. Pilko nakit.
  2. Laita kattilaan mausteet, vasikanfondi, nakit, peruna- ja vihanneskuutiot. Lisää lopuksi vettä niin paljon, että vihannekset peittyvät.
  3. Keitä noin 30 minuuttia.
  4. Sekoita nakkikeittoon lopuksi vielä tomaattipyree.

Vinkki!

Kaipaatko vaihtelua perinteiseen nakkikeittoon? Katso myös reseptimme nakeilla höystettyyn kesäkeittoon ja borssikeittoon!

Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit