Siirry sisältöön
Pippuripekonipossu

Pippuripekonipossu

Maatiaispossun sisäfilee n. 690 g

35min (josta aktiivista 25min)

6

Helppo

Pekoni-pippuripossu on maukas ja helpohko ruoka joka sopii arkeen ja juhlaan. Toimii loistavasti vaikkapa ristikko- tai lohkoperunoiden kanssa mutta voit myös yhdistää raikkaaseen vihersalaattiin tai kirpakkaan Coleslaw-salaattiin.

Ainekset

Pippuripekonipossu
Voiteluun
  • 0.5 dl ketsuppia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
  • 2 dl turkkilaista jogurttia (10%)
  • 1 tl sitruunan kuori raastettuna

Ohje

Leikkaa possun sisäfilee parin sentin paloiksi. Sekoita ketsuppi, suola, mustapippuri ja yrtistä riivityt lehdet. Lisää possupalat joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua 10 minuuttia.

Kääräise maustuneet possupalat pekoniviipaleisiin. Paista pannussa keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapsakkaa ja possunfilee lämmintä, sipaise paloihin pippurilla maustettua ketsuppia paiston aikana.

Tarjoa sitruunalla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 180 g
Energia 670 kJ / 160 kcal 1205 kJ / 288 kcal
Rasva 8.3 g 14.9 g
- josta tyydyttynyttä 3.8 g 6.8 g
Hiilihydraatit 3 g 5.5 g
- josta sokereita 2.8 g 5 g
Proteiini 18 g 33 g
Ravintokuitu 0.7 g 1.2 g
Suola 1.3 g 2.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle