Pippuripekonipossu
35min (josta aktiivista 25min)
6
Helppo
Ainekset
Pippuripekonipossu
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun sisäfilee n. 690 g
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 0.5 dl ketsuppia
- 1 tl suolaa
- 2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 kpl ruukku lehtipersiljaa
Voiteluun
- 0.5 dl ketsuppia
- 1 tl rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
- 2 dl turkkilaista jogurttia (10%)
- 1 tl sitruunan kuori raastettuna
Ohje
Leikkaa possun sisäfilee parin sentin paloiksi. Sekoita ketsuppi, suola, mustapippuri ja yrtistä riivityt lehdet. Lisää possupalat joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua 10 minuuttia.
Kääräise maustuneet possupalat pekoniviipaleisiin. Paista pannussa keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapsakkaa ja possunfilee lämmintä, sipaise paloihin pippurilla maustettua ketsuppia paiston aikana.
Tarjoa sitruunalla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 180 g | |
---|---|---|
Energia | 670 kJ / 160 kcal | 1205 kJ / 288 kcal |
Rasva | 8.3 g | 14.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.8 g | 6.8 g |
Hiilihydraatit | 3 g | 5.5 g |
- josta sokereita | 2.8 g | 5 g |
Proteiini | 18 g | 33 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 1.2 g |
Suola | 1.3 g | 2.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.