Pippuripekonipossu

Pekoni-pippuripossu

Pekoni-pippuripossu on maukas ja helpohko ruoka joka sopii arkeen ja juhlaan. Toimii loistavasti vaikkapa ristikko- tai lohkoperunoiden kanssa mutta voit myös yhdistää raikkaaseen vihersalaattiin tai kirpakkaan Coleslaw-salaattiin.

6-8

Ainekset

  • 1 kpl Maatiaispossun savustettu sisäfilee
  • 1,5 pkt Kunnon pekonia
  • 0,5 dl ketsuppia
  • 1 tl suolaa
  • 2-3 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
  • 0,5 ruukkua lipstikkaa tai 1 ruukku lehtipersiljaa
Voiteluun
  • 0,25 dl ketsuppia
  • 1 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
  • 2 dl paksua jogurttia
  • 1 tl raastettua sitruunaan kuorta

Pippuripekonipossu — Ohje

  1. Leikkaa possun sisäfilee parin sentin paloiksi. Sekoita ketsuppi, suola, mustapippuri ja yrtistä riivityt lehdet. Lisää possupalat joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua 10 minuuttia.
  2. Kääräise maustuneet possupalat pekoniviipaleisiin. Paista pannussa keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapsakkaa ja possunfilee lämmintä, sipaise paloihin pippurilla maustettua ketsuppia paiston aikana.
  3. Tarjoa sitruunalla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.

Arvioi

Jaa

Kommentit