Pippuripekonipossu
Pekoni-pippuripossu on maukas ja helpohko ruoka joka sopii arkeen ja juhlaan. Toimii loistavasti vaikkapa ristikko- tai lohkoperunoiden kanssa mutta voit myös yhdistää raikkaaseen vihersalaattiin tai kirpakkaan Coleslaw-salaattiin.
6-8
Ainekset
-
- 1 kpl Maatiaispossun savustettu sisäfilee
- 1,5 pkt Kunnon pekonia
- 0,5 dl ketsuppia
- 1 tl suolaa
- 2-3 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
- 0,5 ruukkua lipstikkaa tai 1 ruukku lehtipersiljaa
- Voiteluun
-
- 0,25 dl ketsuppia
- 1 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
- Tarjoiluun
-
- 2 dl paksua jogurttia
- 1 tl raastettua sitruunaan kuorta
Pippuripekonipossu — Ohje
-
- Leikkaa possun sisäfilee parin sentin paloiksi. Sekoita ketsuppi, suola, mustapippuri ja yrtistä riivityt lehdet. Lisää possupalat joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua 10 minuuttia.
- Kääräise maustuneet possupalat pekoniviipaleisiin. Paista pannussa keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapsakkaa ja possunfilee lämmintä, sipaise paloihin pippurilla maustettua ketsuppia paiston aikana.
- Tarjoa sitruunalla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.