Siirry sisältöön
Porsaan ulkofilee grillissä

Porsaan ulkofilee grillissä

Maatiaispossun ulkofilee n. 1,3 kg

8

Helppo

Porsaan ulkofilee valmistuu maukkaaksi grillissä. Tämä filee saa makua pintaan hierotusta RUB-mausteesta. Lihan sopivasta kypsyydestä pitää huolta paistomittari, jonka ansiosta liha ei pääse paistumaan liian kuivaksi. Tarjoile grillattu porsaan ulkofilee esimerkiksi kasvisten ja uusien perunoiden kera.

Ainekset

Porsaan ulkofilee grillissä

Ohje

Ota filee huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta. Poista fileen kalvot. Hiero mausteita fileen pintaan, esim. jotain valmista RUB-maustetta. Anna maustua hetken.

Laita lihaan paistomittari. Grillaa fileeseen kaunis pinta, laske grillin lämpöä ja jatka grillausta välillä käännellen kunnes paistomittari näyttää 70°C.

Voit valella pintaa grillauskastikkeella. Nosta filee pois ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 130 g
Energia 926 kJ / 222 kcal 1204 kJ / 289 kcal
Rasva 14.2 g 18.4 g
- josta tyydyttynyttä 5.2 g 6.8 g
Hiilihydraatit 0.1 g 0.1 g
- josta sokereita 0 g 0 g
Proteiini 24 g 31 g
Ravintokuitu 0 g 0.1 g
Suola 0.7 g 0.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle