Porsaan ulkofilee grillissä

Arvio 5 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
Porsaan ulkofilee grillissä

Porsaan ulkofilee valmistuu maukkaaksi grillissä. Tämä filee saa makua pintaan hierotusta RUB-mausteesta. Lihan sopivasta kypsyydestä pitää huolta paistomittari, jonka ansiosta liha ei pääse paistumaan liian kuivaksi. Tarjoile grillattu porsaan ulkofilee esimerkiksi kasvisten ja uusien perunoiden kera.

6

Ainekset

  • 1 pkt Snellmanin maatiaispossun ulkofileetä
  • suolaa ja pippuria

Tee näin

  1. Ota filee huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
  2. Poista fileen kalvot.
  3. Hiero mausteita fileen pintaan, esim. jotain valmista RUB-maustetta. Anna maustua hetken.
  4. Laita lihaan paistomittari.
  5. Grillaa fileeseen kaunis pinta, laske grillin lämpöä ja jatka grillausta välillä käännellen kunnes paistomittari näyttää 70°C.
  6. Voit valella pintaa grillauskastikkeella.
  7. Nosta filee pois ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä