
Rapea possu-gnocchipelti
Maatiaispossun nopeat ja rapeat pikkufileet original 300 g22min (josta aktiivista 10min)
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopeat ja rapeat pikkufileet original 300 g
- 500 g perunagnoccheja
- 1 tl paprikajauhetta
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 kpl isoa porkkanaa
- 125 g retiisiä
- 100 g paksoita
- 0.5 kpl kurkkua
- 1 kpl limeä
- 0.5 kpl ruukku korianteria tai lehtipersiljaa
Kastike
- 1 dl ranskankermaa
- 2 tl valmista rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä
Ohje
-
Siirrä gnocchit uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää öljy ja paprikajauhe. Sekoita. Nosta pellille pikkufileet. Paista 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
-
Kuori porkkana ja suikaloi se. Viipaloi retiisit. Suikaloi paksoi. Halkaise kurkku, poista siemenet lusikalla ja leikkaa viipaleiksi. Yhdistä kasvikset kulhossa ja raasta päälle limen kuori ja purista mehu. Anna maustua.
-
Yhdistä majoneesi ja rapea valkosipuli-chiliöljy.
-
Ota pelti uunista ja lisää päälle kasvikset. Viimeistele korianterilla. Tarjoa kastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 685 kJ / 164 kcal | 2397 kJ / 574 kcal |
Rasva | 8.9 g | 31 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.4 g | 8.5 g |
Hiilihydraatit | 14.8 g | 51.9 g |
- josta sokereita | 1.3 g | 4.6 g |
Proteiini | 5 g | 19 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 4 g |
Suola | 0.8 g | 3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.