Salamipasta pestolla

Salamipasta pestolla 1

Meetvursti ja pasta on mahtava yhdistelmä. Kun siihen lisää vielä nokareen pestoa ja muutaman lastun parmesaania, niin puhutaan jo järisyttävästä makuelämyksestä.

4 35 min

Ainekset

  • 300 g vihreää tagliatellea
  • 1 pkt Kotimainen Meetvursti
  • 100 g rucolaa
  • 1 dl pestoa
  • 1 pienehkö punasipuli
  • 30 g parmesaania
  • 1 kynsi valkosipulia murskattuna
  • 1 ds oliiviöljyä paistamiseen

Salamipasta pestolla — Ohje

  1. Suikaloi meetvursti ja leikkaa punasipuli ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa rucolasta ylimääräiset varret pois
  2. Kuullota sipulit ja valkosipuli pannulla. Älä ruskista! Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Valuta.
  3. Sekoita joukkoon pesto, meetvursti ja sipulit. Sekoita rucola varovasti joukkoon.
  4. Raasta jokaisen annoksen päälle parmesaania.
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit