
Uunitacot
Paahdettu possulastu 180 g20min (josta aktiivista 10min)
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Paahdettu possulastu 180 g
- 10 kpl pientä (halkaisija 13 cm) tortillalettua
- 0.5 kpl punasipulia
- 1 kpl tomaattia
- 100 g maustettua tuorejuustoa
- 150 g juustoraastetta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 tl tajin-maustetta
Lisäksi
- 150 g guacamolea
- 230 g tacokastiketta
- 1 kpl limeä
- 1 kpl ruukkua korianteria
Ohje
-
Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi tomaatti.
-
Yhdistä kulhossa sipuli, tomaatti, possulastu, tuorejuusto ja juustoraaste.
-
Jaa täyte tortillaletuilla niin, että se peittää puolet letusta. Taita toinen reuna päälle ja siirrä uunipellille leivinpaperin päälle.
-
Sivele pintaan öljyä ja ripottele pinnalle tajin-maustetta. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia.
-
Lohko lime. Laita guacamole ja salsa tarjoilukulhoihin.
- Tarjoa tacot valmiin guacamolen, salsan, limelohkojen ja korianterin kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 300 g | |
---|---|---|
Energia | 738 kJ / 177 kcal | 2215 kJ / 530 kcal |
Rasva | 10.4 g | 31.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.3 g | 12.9 g |
Hiilihydraatit | 11.7 g | 35 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 4.7 g |
Proteiini | 9 g | 27 g |
Ravintokuitu | 1.2 g | 3.5 g |
Suola | 0.7 g | 2.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.