Siirry sisältöön
Vihreä Curry naudanlihalla (Gaeng Kiaw Wan Neua)

Vihreä Curry naudanlihalla (Gaeng Kiaw Wan Neua)

Naudan lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g

4

45min kokonaisaika

Helppo

Tämä on klassinen thaimaalainen ruoka, johon voit käyttää possua, nautaa, kanaa tai kalaa. Tarjoile lisukkeena jasmiiniriisiä. Thaimaalainen ruoka saattaa yllättää makuvivahteillaan, kokeile ja ihastu!

Ainekset

Vihreä Curry naudanlihalla
Koristelu
  • 0.5 dl basilikanlehtiä silputtuna
  • 2 kpl punaista chiliä

Ohje

Tee pihveistä suikaleita. Laita öljyä kattilaan ja lisää lämpimään öljyyn currypasta ja ruskista kunnes alkaa tuoksua hyvälle.

Lisää vähitellen purkillinen kookosmaitoa, sekoita koko ajan.

Anna kiehua hetken. Lisää liha ja kaiffirlimetinlehdet, keitä noin 4 min kunnes liha on kypsää.

Lisää loput kookosmaidosta, palmusokeri ja kalakastike.

Kun seos kiehuu, lisää munakoison lohkot.

Anna kiehua kunnes munakoisot ovat kypsiä, kaada tarjoilukulhoon.

Koristele basilikan lehdillä ja chilillä.

Tarjoile jasmiiniriisin kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 370 g
Energia 588 kJ / 141 kcal 2177 kJ / 522 kcal
Rasva 8.3 g 30.8 g
- josta tyydyttynyttä 5.8 g 21.4 g
Hiilihydraatit 7.7 g 28.4 g
- josta sokereita 2.5 g 9.3 g
Proteiini 8 g 30 g
Ravintokuitu 1.8 g 6.5 g
Suola 0.6 g 2.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle