Siirry sisältöön
Grillattut kebab-uunileivät

Herra Snellmanin uudet grillatut kebabit taipuvat moneen

Ruokaideoita Uutiset

Herra Snellmanin uutuudet, Grillattu kebab ja Grillattu kanakebab, grillataan aidossa grilliuunissa ­– näin syntyy aito maku ja kaunis pinta. Sopiva mausteisuus viimeistelee makunautinnon. Suomessa tehty, suomalaisesta lihasta.

Kebablihalla on Pohjanmaalla pitkät perinteet ja myös Herra Snellmanin tuotevalikoimassa kebab on ollut vahvasti esillä. Tällä hetkellä voit nauttia kebablastuista ja All Natural kebabmakkarasta, mutta vuodenvaihteen jälkeen kaupan hyllystä löytyy nyt myös grillattuja kebablastuja 300 gramman pusseissa.

Grillatut kebabit on viipaloitu valmiiksi ohuiksi siivuiksi, joten ne on nopea valmistaa. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä kebabin uunissa tai pannulla. Näin kebab saa reunoihin hieman rapeutta pysyen kuitenkin mehevänä.

Grillattu kanakebab-pitasalaatti
Grillatu kanakebab taipuu helposti salaatiksi.
  • Pannulla: Kuumenna pannu, lisää tilkka öljyä ja kaada koko pussin sisältö pannulle. Paista sekoittaen noin 4 minuuttia.
  • Uunissa: Lämmitä uuni 250 °C:een. Levitä kebab uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 5-7 minuuttia, sekoita puolessa välissä.
  • Mikrossa: Laita kebab lautaselle, lämmitä mikrossa kuvun alla täydellä teholla noin 1,5 minuuttia.

Grillatut kebabit sopivat monenlaiseen ruuanlaittoon, kuten pitaleipiin, hampurilaisiin, pizzoihin ja salaatteihin.

Kolme nopeaa valmistusvinkkiä:

  • Pita Kebab tai Kebabhampurilainen. Lämmitä kebab ja leivät uunissa. Lisää leivän väliin kebab, salaattia ja jalapenosiivuja. Mausta esim. kebabkastikkeella.
  • Kebab-salaatti. Paista kebab pannulla tai uunissa. Tee salaatti. Lisää kebab salaatin joukkoon. Viimeistele jugurttikastikkeella, jossa turkkilaista jugurttia, kermaviiliä, tomaattipyreetä sekä suolaa ja pippuria.
  • Kebab-rieska uunissa. Voitele kaurarieska kevyesti. Lisää päälle reilusti kebabia, kirsikkatomaatteja ja juustoraastetta. Mausta sriracha-kastikkeella ja paista uunissa, kunnes juusto on sulanut.
Grillattu kebab ja Grillattu kanakebab ovat Snellmanin uutuuksia vuodelle 2020.