Grillattu kanakebab-pitasalaatti

Grillattu kanakebab-pitasalaatti

Kevyttä, raikasta ja tarpeen mukaan myös sopivan tulista. Herra Snellman nostaa tänä vuonna tuoteperheeseensä uudet grillatut kanakebab-lastut jotka taipuvat moneen muotoon.

Tässäkin reseptissä voi oman maun ja omien mieltymysten mukaan muunnella kokonaisuutta itselle sopivaksi. Pannun kanssa kannattaa aina olla valppaana, ettei paista lastuja liian kauan, jolloin ne helposti kuivahtavat.

4

Ainekset

  • 1 pss Grillattua kanakebabia
  • 2 kpl 4-6 hampurilaissämpylää tai pitaleipää
  • 1 rs kirsikkatomaatteja (250 g)
  • 1 ps salaattisekoitusta (180 g)
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 dl kivettömiä oliiveja
  • öljyä
  • sriracha-kastiketta

Grillattu kanakebab-pitasalaatti — Ohje

  1. Paista kanakebabia pannulla tilkassa öljyä 2-3 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää pannulle paloitellut pitaleivät ja huuhdotut kirsikkatomaatit. Jatka paistamista pari minuuttia, kunnes pitaleipäpalat ovat hieman ruskistuneet.
  2. Huuhtele salaattisekoitus tarvittaessa ja levitä laakealle salaattivadille. Nostele päälle kebablastuja, pitaleipäpaloja ja kirsikkatomaatteja. Lisää hienonnettua korianteria ja oliiveja.
  3. Valuta päälle öljyä ja srirachaa. Tarjoile salaatin kanssa halutessasi hummusta tai tsatsikia.

Arvioi

Jaa

Kommentit