Siirry sisältöön
Grillattu kanakebab-pitasalaatti

Grillattu kanakebab-pitasalaatti

4

15min työaika | 15min kokonaisaika

Helppo

Kevyttä, raikasta ja tarpeen mukaan myös sopivan tulista. Herra Snellman nostaa tänä vuonna tuoteperheeseensä uudet grillatut kanakebab-lastut jotka taipuvat moneen muotoon. Tässäkin reseptissä voi oman maun ja omien mieltymysten mukaan muunnella kokonaisuutta itselle sopivaksi. Pannun kanssa kannattaa aina olla valppaana, ettei paista lastuja liian kauan, jolloin ne helposti kuivahtavat.

Ainekset

Grillattu kanakebab-pitasalaatti
  • 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
  • 2 kpl pitaleipää
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kpl salaattisekoitusta
  • 1 kpl ruukkua korianteria
  • 1 dl kivettömiä oliiveja
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl srirachaa

Ohje

Paista kanakebabia pannulla tilkassa öljyä 2-3 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää pannulle paloitellut pitaleivät ja huuhdotut kirsikkatomaatit. Jatka paistamista pari minuuttia, kunnes pitaleipäpalat ovat hieman ruskistuneet.

Huuhtele salaattisekoitus tarvittaessa ja levitä laakealle salaattivadille. Nostele päälle kebablastuja, pitaleipäpaloja ja kirsikkatomaatteja. Lisää hienonnettua korianteria ja oliiveja.

Valuta päälle öljyä ja srirachaa. Tarjoile salaatin kanssa halutessasi hummusta tai tsatsikia.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 260 g
Energia 654 kJ / 156 kcal 1700 kJ / 407 kcal
Rasva 8.2 g 21.2 g
- josta tyydyttynyttä 1.1 g 2.8 g
Hiilihydraatit 12.8 g 33.4 g
- josta sokereita 1.8 g 4.6 g
Proteiini 7 g 18 g
Ravintokuitu 1.5 g 3.8 g
Suola 1.1 g 2.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle