Siirry sisältöön
Ainutlaatuinen Lihakauppa Härmän Road Housessa

Ainutlaatuinen Lihakauppa Härmän Road Housessa

Pohjalaisuuden sydänmailla, Härmän lakeuksilla, tehdään taas jotakin uutta ja ainutlaatuista. Huvipuisto Powerparkin yhteydessä toimiva ostoskeskus Road House ja Snellmanin Lihajalostus ovat aloittaneet yhteistyön uudentyyppisen lihakauppakonseptin muodossa. Vuonna 2014 avattu Road House uudisti keväällä 2017 palveluvalikoimaansa päivittämällä erikoismyymälöidensä tarjontaa.

Snellmanin kohdalla yhteistyö keskittyy erityisesti uuden lihakaupan valikoimaan. Lihakaupan erityispiirteenä on vahva ja ammattitaitoinen palvelu keittiömestari Torsten Wahlsbergin johdolla. Lihatiskin takana palvelevilta voit kysyä vinkkejä lihan valmistukseen ja uusia ideoita ruokapöytääsi. Valikoimassa on keskitytty laatuun ja suomalaisuuteen. Tiskiltä löytyy upeita grillivartaita, mureita pihvejä ja valmiiksi grillattua lihaa. Eikä siellä ole unohdettu kunnon kotiruokaakaan.

Limousin, Dry Aged, Maatiaispossu, Liha, Road House, Härmä

Lihakaupassa on myös tarjolla lihalaatuja, joita aiemmin on ollut tarjolla lähinnä ravintoloissa. Nyt Road Housen lihakauppa tuo tarjolle Dry Aged- ja Limousin –nautaa sekä Maatiaispossua.

Raakakypsytetty Dry Aged -ulkofilee on valmistettu vain parhaasta, valikoidusta naudanlihasta kotimaisilta perhetiloilta. Dry Aged -pihvin parhaan mehukkuuden ja maun saavuttamiseen tarvitaan kolmen viikon Dry Aged -kuivatus ja mureutus. Ulkofileeseen jätetään myös makurasva pihvin täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi. Tällöin lihasta haihtuu ylimääräinen kosteus, joten syvä lihan maku ja aromit pääsevät paremmin esille. Samalla naudanlihan luonnolliset entsyymit hajottavat lihan sidekudosta ja tämä tarkoittaa mureampaa pihviä.

Limousin on ranskalainen vetohärkärotu. Sitä on kasvatettu myös Suomessa yli 30 vuoden ajan. Limousin on Euroopassa ja maailmalla arvostettu liharotu. Limousin -lihassa ei ole juurikaan rasvaa. Sitä ei tarvitse raakakypsyttää, vaan se on heti mureaa. Pihvit ovat isoja ja näyttäviä ja ne voidaan paistaa heti. Tähän asti Limousin –lihaa on ollut tarjolla vain erikoisravintoloissa.

Kunnon jauheliha, Limousin, Maatiaispossu

Kunnon maatiaispossu on ainutlaatuisesti suomalainen possu. Sitä ei ainoastaan kasvateta Suomessa, vaan myös sen geenit ovat suomalaisia. Tämä tarkoittaa, että tunnemme maatiaispossun sukupuun vuosikymmenien ajalta. Maatiaispossut tuotetaan GM-vapaasti ja niiden hyvinvointi on tutkitusti hyvällä tasolla. Siksi myös Maatiaispossusta poimitut lihat ovat maukkaita ja laadukkaita.

Kun seuraavan kerran olet liikkeellä Härmän suunnalla, pysähdy hetkeksi Road Housen Lihakauppaan ja hanki itsellesi laadukasta ja maistuvaa lihaa.