Siirry sisältöön
All Natural – reseptikisan voittaja: Nyhtöhodari

All Natural – reseptikisan voittaja: Nyhtöhodari

Snellman järjesti All Natural -reseptikisan yhdessä ruokabloggaajien kanssa. Tällä kertaa kilpailuun osallistui 17 ruokabloggaajaa. Bloggaajat lähettivät kilpailuun toinen toistaan upeampia reseptejä. Niitä sai vapaasti äänestää ja kolme eniten ääniä saanutta otettiin tarkempaan tarkasteluun. Myös vähemmän ääniä saaneiden joukossa on upeita reseptejä ja suosittelemmekin kokeilemaan myös niitä ideoita, jotka eivät äänestyksessä nousseet kärkisijoille.

Ove Snellman Johanna Salo Kai Meyer

Palkintoraadissa olivat mukana tuotekehityspäällikkö Kai Meyer, tuotekehittäjä Ove Snellman, tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo, markkinointijohtaja Tommi Fors, markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Rami Lehtola ja markkinointiassistentti Sara Holmberg

Painavinta sanaa raadissa käyttivät toki ammattilaiset. Kai Meyer on työskennellyt kokkina kahdessa Michelin-tähdillä palkitussa ravintolassa: Michel Sarranin ravintolassa Toulousessa ja Krogs Fiskerestaurangissa Kööpenhaminassa. Lisäksi Meyer on tehnyt yhteistyötä ranskalaisen Michelin-kokki Louis Outhierin kanssa. Meyer on työskennellyt Snellmanilla 10 vuoden ajan.

Ove Snellman on kokenut, ammattitaitoinen kokki, joka on työskennellyt tuotekehityksessä 15 vuoden ajan. Snellmanin palveluksessa Ove on ollut 33 vuotta.

All Natural Reseptikisa Makkara Nyhtöhodari

Johanna Salo on palvellut 13 vuoden ajan Snellmanilla ja tuoteryhmäpäällikkönä hänellä on laaja-alainen näkemys suomalaisesta ruokakulttuurista.

Markkinointitiimin porukka yritti lähinnä pysyä pois jaloista, vaikka olemmekin hyvän ruoan ystäviä.

Raadin yksimielinen kanta oli selvillä melko nopeasti. Voittajaksi valittiin Tinskun keittiössä –blogin ylläpitäjän, Tiina Varjuksen Nyhtöhodari. Nyhtöhodari sai kolmanneksi eniten ääniä itse äänestyksessä, mutta makutestissä se nousi ykköseksi.

Nythöhodari All Natural Makkara Resepti Voittaja

Raatimme mielestä Nyhtöhodari on innovatiivinen, mielenkiintoinen ja maukas. Tiina itse otsikoi reseptinsä sanoilla: ”Nyhtöhodari on illanistujaisten hitti”. Raatilaistemme oli helppoa olla samaa mieltä.

Nyhtöhodari soveltuu erityisen hyvin myös esivalmisteltavaksi. Lähes kaiken voi valmistaa etukäteen ja jopa pakastaa. Kun hetki koittaa, tarvitsee vain grillata makkarat. Maussa ammattilaisemme nauttivat mehevän Coleslaw-salaatin ja pikantin punasipulin toimivasta yhdistelmästä. Edelleen eri makujen erottuvuus ja tekstuurit tuntuivat toimivilta. Erinomaisesta kärkikolmikosta Nyhtöhodarin nostaa voittajaksi sen innovatiivisuus ja erilaisuus.

Suuret kiitokset kaikille osallistujile ja onnittelut Tiinalle voitosta.

All Natural Makkara Hodari Hot Dog Nyhtöhodari Makkarapannu

Finaalikolmikossa oli mukana myös Kesäinen makkarapannu. Maistuu makialle –blogin kirjoittaja Emmi Salosen resepti oli myös upea. Raati kehui puhtaita, suomalaisia makuja ja reseptin helppoutta. Yksi raatilainen päätti kokeilla makkarapannua kotonaan saman tien. Kesäinen makkarapannu koettiin hyväksi arkiruoaksi ja sopivaksi koko perheelle. Hienoa perusruokaa parhaimmillaan.

All Natural Makkara Hodari Hot Dog Nyhtöhodari Vartaat

Eniten ääniä esikarsinnassa sai Malins Bloggin Hasselbackan perunat ja kolmen makkaran vartaat. Bloggaaja Malin Båtmästarin vartaat saivat myös kiitosta helppoudestaan ja näyttävyydestään. Hasselbackan perunat olivat hieno yksityiskohta ja Malinin vartaat ovat loistava vaihtoehto mukavaan, kevyeen herkutteluun. 

Tästä on hyvä poimia ideoita kesän herkutteluun.