Siirry sisältöön
Enemmän makua ja luonnollisempia raaka-aineita – uusi Delikana palvelee vaativaa kuluttajaa

Enemmän makua ja luonnollisempia raaka-aineita – uusi Delikana palvelee vaativaa kuluttajaa

Herra Snellman tuo helmikuussa kauppoihin uudet, kevyet leikkeleet joiden raaka-aineet on valittu huolella. Kyseessä on ensimmäinen kokolihatuote, jossa Snellmanin oma lihaliemi luo perustan makuelämykselle. Lisäksi tuotteet tehdään täysin ilman nitriittiä.

– Broilertuotteita markkinoilta löytyy kyllä, mutta aidosti nitriititön tuote tekee meidän Delikanasta uniikin. Me uskomme, että voimme saadaan hyvää aikaan tekemällä vähän eri tavalla kuin muut, huomauttaa tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo.

Delikanasta löytyy kahta eri makuvaihtoehtoa, lempeästi savustettu ja pehmeän pippurinen.

Delikana, savustettu
Savustetussa Delikanassa korostuu aidon leppäsavun antama maku.

Kummassakin tuotteessa makua vahvistetaan itse tehdyllä, maukkaalla kanaliemellä ja aromien sijaan käytetään vain aitoja mausteita. Lempeästi savustetussa Delikanassa luonnollisuus ja raaka-aineiden puhtaus korostuu myös aidon leppäsavustuksen kautta.

Sekä Lempeästi savustettu Delikana että Pehmeän pippurinen Delikana tehdään täysin ilman nitriittiä.

– Lisäaine ei koskaan saa olla itseisarvo. Lähtökohta on, että mitään sellaista ei käytetä, jota tuote tai tuotteen ominaisuudet eivät oikeasti tarvitse, Salo kiteyttää.

Jo syksyn ja talven aikana Snellmanin maksatuotteiden osalta siirryttiin käyttämään Pietarsaaren tehtaalla keitettyä lihalientä ja samalla linjalla jatketaan Delikana-leikkeleiden kanssa.

Delikana, pippurinen
Vaihtoehtona löytyy myös Pehmeästi pippurinen delikana.

– Liemen myötä tuotteen maku ja myös rakenteesta tulee vähän erilainen. Pyrimme osaltamme vastaamaan myös kuluttajatottumusten muutoksiin, jossa tämän tyyppiselle leikkeleelle vaikuttaa olevan kysyntää, Johanna Salo päättää.

Siipikarjaleikkeleiden kulutuksen osalta on viime vuosien aikana tapahtunut huomattavaa kasvua, ja tämän isohkon asiakasryhmän ostokriteereissä korostuvat erityisesti hyvinvointi, vastuullisuus ja tuotteiden korkea laatu. GMO- ja antibioottivapaus ovat luonnollisesti osa uutta Delikana-tuoteperhettä.

Perheystävällinen nakki

Herra Snellmanin pitkä ja menestyksekäs yhteistyö 115-vuotiaan Valion ja sitä kautta heidän 4700 maidontuottajansa kanssa saa jatkoa vuoden 2021 aikana.

Kaupan hyllyihin ilmestyy perheystävällinen, kuoreton nakki, jossa yhdistyvät laadukas kotimainen liha ja Suomen perinteikkäin ja suosituin juusto, Oltermanni.

– Onhan tämä aivan ihana tuote, ja hyvin pitkästi lapsiperheille suunnattu. Valio on meidän monivuotinen, luotettava yhteistyökumppani ja laatulihan yhdistäminen maamme tunnetuimpaan juustoon tuntuu luonnolliselta, kuvailee Johanna Salo.

Kunnon kuoreton juustonakki
Kunnon kuoreton juustonakki löytyy nyt kaupoista.

Kunnon juustonakki on erityisesti naposteluun ja lapsiperheille sopiva nakki, joka sopii mainiosti hodariin ja keittoihin.

Maun takeena toimii perinteikäs ja lisäaineeton Oltermanni-juusto, jonka juuret juontavat vuoteen 1980.

Helmikuu 2021, uutuudet:

Helmikuu 2021, resepti- ja pakkausmuutokset:

  • Maksapasteija 2 x 75 g
  • Maalaismaksapasteija 2 x 75 g
  • Ruohosipulimaksapasteija 2 x 75 g