Siirry sisältöön
Mitä tuli tehtyä?

Mitä tuli tehtyä?

Aurinko nousee kauniiseen pakkaspäivään täällä Pietarsaaressa. Ajatukset vievät jo tulevaan mutta on hyvä pysähtyä katsomaan viime vuotta taaksepäin ja muistella samalla mitä tuli tehtyä.

Jos pitäisi mainita vain yksi asia, niin se olisi GM-vapaus. Tehtiin pitkään töitä yhdessä tuottajiemme kanssa – yli 2 vuotta – jotta pakkauksiin voitiin laittaa se pieni vihreä merkki. Merkitsemällä tuote selkeästi, annettiin valinnan mahdollisuus kuluttajalle.

Lanseerattiin ensimmäiset täysin lisäaineettomat makkarat ja nakit. Varsinkin nakkia kehitettiin todella kauan, yli vuoden päivät siihen meni. Haluttiin aidosti hyvänmakuinen nakki, jossa ei ole lisäaineita – eikä tyydytty kompromisseihin. Lisää on luvassa.

Korvattiin tehtaalla energian tuotannossa käytettävä öljy biokaasulla. Kaiken kaikkiaan säästämme noin miljoonaa kiloa öljyä vuodessa. Se on paljon se.

Jatkettiin tuotteiden valmistamista niin, että jokaisen työpäivän jälkeen voi hyvillä mielin hakea Snellmanin tuotteen kaupasta tietäen, että se on hyvää kun sen on itse tehnyt.

Lämmin kiitos uskollisille asiakkaillemme. Kiitos myös uusille asiakkaillemme. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet myötävaikuttamassa vuoden aikana. Ja ennen kaikkea kiitos perhetilallisillemme, jotka tuottavat puhdasta suomalaista lihaa yhteisten periaatteidemme mukaisesti.

Emme tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan mutta uskomme, että kun teemme tuotteet niin kuin itselle tekisimme ja työskentelemme kanssaihmisiämme arvostaen, se palkitaan. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen!