Siirry sisältöön
Mjuk Iivari, rökig nötkorv och fräscha kryddor för biffen: Snellmans somriga nyheter bjuder på gott och blandat 4

Pehmeää Iivaria, savuista nautamakkaraa ja lisäaineettomasti maustettuja pihvejä: kiinnostava kattaus uutuuksia Herra Snellmanilta kesän kynnyksellä

Grillimakkara on suomalaisille pyhä ja makuja on varmasti yhtä monta kuin on suomalaisiakin. Snellmanilla on aina ollut tavoitteena antaa mahdollisuus parempaan ja sama ajatus pätee myös uusien grillimakkaroiden kohdalla.

Pehmeä Iivari on nimensä veroinen pehmeämpi grillimakkara, jollaista on toivottu Snellmanilta pitkään ja nyt kesän kynnyksellä odotus palkitaan.

Uutta grillattavaa Pietarsaaresta.

– Pehmeä Iivari tehdään, kuten muutkin Snellmanin makkarat, kunnon raaka-aineista ilman kamaraa tai lisättyä fosfaattia. Meidän tavoitteena on ollut luoda perinteinen grillimakkara, jossa on juuri sopivasti perunajauhoa sileän rakenteen ja pehmeän suutuntuman aikaansaamiseksi, kertoo Johanna Salo Snellmanin tuotekehityksestä.

Cheddar-Jalapeno Eetvartti on varsinainen makupommi, jossa täyteläinen cheddar-juusto ja lempeän tulinen jalapeno muodostavat makuelämyksen, joka on samalla sekä jykevä että pehmeä.

Mukavasti potkua ja runsaasti juustoa: Jalapeno-Cheddar Eetvartti.

All Natural Smoky Beef  tehdään kokonaan naudanlihasta ja sopii siten myös heille, jotka eivät porsaanlihaa syö. Erityisen lihaisa Smoky Beef on lämpimän mausteinen makkara, jonka maku viimeistellään hienostuneesti aidolla leppäsavulla. Kuten sarjan muutkin makkarat, Smoky Beef tehdään täysin ilman lisäaineita.

Smoky Beef on All Natural-tuoteperheen uusin tulokas.

Pihvien maut Argentiinasta ja Välimereltä

Maailman suomalaisin possu, Herra Snellmanin maatiaispossu, on raaka-aineena uniikki ja luo mahtavan perustan monelle suosikille. Grillikauden lähestyessä tuomme uusia, raikkaita makumaailmoja Maatiaispossun fileepihveihin.

Uusien pihvien ansioluettelo on mukavaa luettavaa:

  • Pihvien marinadi tehdään täysin ilman lisäaineita.
  • Vain aitoja mausteita, ei keinotekoisia aromeja
  • Ei lisättyä vettä
  • Korkea lihapitoisuus
Välimeren vivahteita: Tomaatti-pesto.

Maatiaispossun chimichurri fileephvi saa makunsa argentiinalaisesta mausteisesta yrttikastikkeesta, joka sopii erinomaisesti grillatulle possunlihalle. Chimichurrissa maistuu yrttien lisäksi valkosipuli. Lämmintä polttoa tuodaan chilillä ja raikkautta limellä.

Maatiaispossun tomaatti-pesto fileepihvin maun luo laadukas, ranskalainen tomaattinen tahna, jossa basilika luo tomaatille täydellisen makuparin.

– Porsaanfilee on vähärasvaista mutta erittäin proteiinirikasta. Suomessa eläinten hyvinvointi on lisäksi maailman huipputasoa muun muassa elinolojen, ruokinnan ja antibioottien vähäisen käytön suhteen. Kaikki Snellmanin porsaanliha tulee aina suomalaisilta perhetiloilta eli valitsemalla lautaselle suomalaista maatiaispossua voi luottaa siihen mitä syö, kiteyttää markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.

Aromeja Argentiinan suunnalta: Chimichurri.

Herra Snellman, uutuudet, kesäkausi 2021: