Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Tuore liha
  • Fileet ja paistit
  • Naudan entrecote pihvifilee

Naudan entrecote pihvifilee

Rated 2.75 out of 5 based on 4 customer ratings
Maatiaispossun extra ulkofilee 3
Naudan entrecote pihvifilee 3

”Entrecote, eli naudan etuselkä, on rasvaisempi osa nautaa. Tästä syntyy aterian parhaat pihvit. Paista ja mausta.” – Annika, pakkaaja

Lihapitoisuus

100 %

Paino

1000 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 810kJ/195kcal
Rasva: 12.00g
- josta tyydyttynyttä: 6.00g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 22.00g
Suola: 0.10g
Laktoosi: 0.00g / 100g

Ainekset

Naudanliha (alkuperämaa Suomi).


Valmistusehdotus

Ota liha huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen valmistusta. Poista muovipakkaus ja kuivaa pinta. Leikkaa liha poikkisyin n. 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Paista pannussa tai grillaa korkeassa lämpötilassa n. 2 min, kunnes lihasneste nousee pinnalle. Käännä pihvi ja paista tai grillaa vielä n. 2 min. Tarjoile vihersalaatin ja kermakastikkeen kera. Voit käyttää lihaa kuutioituna myös lihavartaisiin grillissä.

Katso reseptimme, jolla valmistuu entrecote pannulla helpon kastikkeen kera.

Ominaisuudet

  • Ei lisättyä fosfaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Lisäaineeton
  • Maidoton
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Micke Björklunds kolgrillade entrecoté med tomataioli och sparris
Naudan entrecote pihvifilee

Micke Björklundin hiiligrillattu entrecoté parsapedillä, tomaattiaiolin kera

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Maatiaispossun maustettu uunifilee 3

Maatiaispossun maustettu uunifilee

Maatiaispossun ulkofilee 2

Maatiaispossun ulkofilee

Maatiaispossun kassler 4

Maatiaispossun kassler

Maatiaispossun marinoitu sisäfilee 5

Maatiaispossun marinoitu sisäfilee

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset