Naudan entrecote pihvifilee
”Entrecote, eli naudan etuselkä, on rasvaisempi osa nautaa. Tästä syntyy aterian parhaat pihvit. Paista ja mausta.” – Annika, pakkaaja
Lihapitoisuus
100 %
Paino
1000 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 810kJ/195kcal
Rasva: 12.00g
- josta tyydyttynyttä: 6.00g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 22.00g
Suola: 0.10g
Laktoosi: 0.00g / 100g
Ainekset
Naudanliha (alkuperämaa Suomi).
Valmistusehdotus
Ota liha huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen valmistusta. Poista muovipakkaus ja kuivaa pinta. Leikkaa liha poikkisyin n. 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Paista pannussa tai grillaa korkeassa lämpötilassa n. 2 min, kunnes lihasneste nousee pinnalle. Käännä pihvi ja paista tai grillaa vielä n. 2 min. Tarjoile vihersalaatin ja kermakastikkeen kera. Voit käyttää lihaa kuutioituna myös lihavartaisiin grillissä.
Katso reseptimme, jolla valmistuu entrecote pannulla helpon kastikkeen kera.
Ominaisuudet
- Ei lisättyä fosfaattia
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Lisäaineeton
- Maidoton
“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”
Robert, tuotekehittäjä
Lisää arvio