Siirry sisältöön

Suosi suomalaista – yllätä ystäväsi monipuolisella maatiaispossulla, Snellmanin uutuudet haastavat kokeneenkin kotikokin

Uudet Kunnon lihapullat ja Kunnon jauhelihapihvit saavat kuun vaihteessa seurakseen roppakaupalla herkullisia muita uutuuksia Pietarsaaresta. Monipuolisen kotimaisen maatiaispossun uutuuspalat herättävät kokeilumielisen kotikokin uuden äärelle.

Kotikokkien paletti laajenee kotimaisen maatiaispossun osalta kolmella odotetulla pihvituotteella, jotka tarjoavat tekovaiheessa vähän haasteita mutta takaavat onnistumisen yhteydessä lautasen täydeltä mahtavuutta.

– Ajatuksenamme on ollut tarjota vähän erilaista ja erittäin laadukasta maatiaispossun lihaa sitä arvostaville kuluttajille. Tämän kolmikon kanssa saa olla tarkkana ja seurata ohjeita hyvin, mutta makuelämys on sen arvoinen, vakuuttaa tuotekehittäjä Ove Snellman.

Maatiaispossun Pluma, Secreto ja Flank Steak tuovatkin maamme lihatiskeihin aivan omanlaatuiset maut ja rakenteet.

Maatiaispossun secreto, flank steak sekä pluma.

Pluma on yksi porsaan mehukkaimmista osista ja antaa suhteellisen voimakkaan ja täyteläisen maun osittain korkeasta rasvapitoisuudestaan johtuen.

Secreto taas on nimeään myötäillen erinomaisesti varjeltu teurastajan salaisuus. Nopeasti kypsyvä erikoisleikkuu, joka on aivan erinomaisen murea.

Kolmikon täydentää Flank Steak joka leikataan porsaan kupeesta. Suhteellisen vähärasvainen, erittäin maukas pala toimii loistavasti esimerkiksi viipaloituna fajitaksien tai tacojen täytteenä.

KREIKKALAISTTAIN MAUSTETTUA kebabia tutussa pakkauksessa

Myös kebabin ystäville on luvassa uutta kaupan hyllyissä. Perinteinen kebab ja kanakebab saavat seurakseen kreikkalaiseen tapaan maustettua ohueksi viipaloitua maatiaispossua.

– Kreikasta tutun gyroksen tapaan maustetut kebabit grillataan aidossa grilliuunissa, joka antaa tuotteelle herkullisen maun, kertoo Kim Finne Snellmanin tuotekehityksestä.

Kolme kovaa kebabia.

Ohuempi viipale on nopea lämmittää pannulla tai uunissa jolloin kebab saa hieman rapeutta reunoihin. Helppoa arkiruokaa!

Syyskuusta lähtien tunnistat Snellmanin Pietarsaaressa tehdyt kebabit uudesta pakkausilmeestä.

Uusia lihoja ja leikkeleitä keskolla

Arkea helpottavien nopeiden tuotteiden valikoima laajenee, kun nopeat fileesuikaleet saavat seurakseen nopeita viipaleita maatispossun ulkofileestä ja naudan sisäpaistista.

K-kauppojen kanssa yhteistyössä maatiaispossun viipaleita löytyy sekä maustamattomana että lime & chilimausteisena 300 gramman pakkauksessa. Reilun kilon kokoisen kasslerpalan uutena makuyhdistelmänä toimii sweet & sour.

Kova kattaus K-kaupan hyllyssä.

Myös naudanlihaa saa K-kaupan hyllystä kätevinä ja ohuina sisäpaistiviipaleina. Ohuet viipaleet paistuvat pannulla todella nopeasti ja sopivat monenlaisiin ruokiin.

Syyskuusta lähtien herkullisia kotimaisia leikkeleitä on saatavilla myös 150 gramman pakkauksissa kahta uutta makua, palvikinkkua ja uunikinkkua.

Tutustu Snellmanin uutuustuotteisiin: